Habbo hotell fyller år

Snart smäller det! Nä, det är inte fyrverkerierna som jag menar, utan snart sätter födelsedagsfirandet igång på både svenska och danska habbo hotell.

För imorgon den 16:e December 2014 var det elva år sen som svenska habbo hotell öppnade upp sina portar. Medan för det danska hotellet var det tio år sen som portarna öppnades upp för första gången.

moi with egg nog För många av er har ni säkert redan läst nyhetsbrevet som damp ner i er elektroniska brevlåda. Bland habbosar som loggar in imorgon på eftermiddagen kommer det att delas ut ett 10års födelsedagsemblem till alla som checkar in på hotellet imorgon.

Däremot står det ingen tid när på eftermiddagen man ska checka in. Förhoppningsvis är det fortfarande möjligt för emblemet lite senare på dagen!

Självklart kommer det att dyka upp andra festliga och roliga födelsedagsaktiviteter. Vad det är och när det sker under dagen får vi allihopa veta när habbo staffen publicerar nyheten imorgon.

I prispotten för dessa födelsedagsaktiviteterna är de emblems som habbo staffen valde ut för några dagar sen. Vilka habbosar som har pixlat ett av födelsedagsemblemen kan ni kika in på denna nyhet.

Oavsett hur gamla ni är på habbo hotell är alla välkomna att fira svenska som danska habbo hotellets elfte respektive tionde födelsedag. För att fira alla de år som ni som vi har fått ta del av på detta fina community.

Låt oss avsluta nyheten med en fin födelsedagssång inför morgondagen!
Ja må hotellet leva
Ja må hotellet leva
Ja må hotellet leva uti hundrade år
Ja visst ska den leva
Ja visst ska den leva
Ja visst ska den leva uti hundrade år
Hurra, hurra, HURRA!!
*blåser partyslinga*


Kom ihåg att checka in imorgon!

moi with lots of food

Skrevs av -Star-Girl- måndag, 15 december 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla