Couture, djur & app

Har du alltid velat ha en cool bläckfisk hatt på dig för att få en mer speciell look? Alltid velat ha en liten valp att ta hand om fastän era föräldrar säger nej? Eller funderar du på om det här med djurbebisar är något att ha? Den här appen verkar ju iallafall cool.

Habbo Couture välkomnas på hotellet.
Habbo Couture, eller dom där kläderna som habbo staff lagt in i katalogen, är som sagt kläder som man kan köpa. Det är vad alla tror, som inte läser beskrivningen.. Man kan nämligen byta kläderna med andra spelare som om de vore en möbel. Är inte det coolt? Bytbara kläder för hela bunten. Vi hittar allt från bläckfisk-hattar, sjöjungfrudräkt och en djurpyjamas till helt vanliga kläder som folk kan bära på sig när dom träffar kompisar på hotellet. Allvarligt, är det inte coolt att ha en djurpyjamas på sig? Allt blir så mycket mysigare då.
Kläderna hittar ni i kategorin ''Kläder'' ganska högt upp på listan och kostar mellan 2 till 20 mynt beroende på klädesplagg.

Djurbebisar!
Har ni sett? Habbos djurskötare han nu även börjat med uppfödning av valpar, kultingar och kattungar. Hur mycket extra dom fick betalt vet bara Sulake. Dom kostar alla 15 mynt styck och man kan köpa med djursäng m.m.
Valpar är alltså hundens barn, kultingar är grisens barn och kattungar är såklart kattens barn.

Habbo för iPhone.
För några månader sedan så gick Habbo ut med att en Habbo app skulle släppas för apple produkter såsom iPhones och iPads fast för en början bara i Kanada. Lite senare släpptes appen i USA båda Habbo APPländerna tillhör domänet (.COM, dock tillhörde Kanada .CA innan men har sedan 2010 tillhört .COM) och finns nu tillgänglig för hela jordklotet, alltså för alla hotell. Enligt Habbo själv så släpptes inte Habbo appen i hela världen förrän nu då dom först ville testa den samt finslipa lite på den innan alla fick tillgång till den. Appen hittar ni i iTunes HÄR!
Inne i appen kan ni i princip göra allt som går att göra via din dator, men justeras fortfarande och är inte 100% ännu enligt Habbo. Observera att om du laddar ner denna kostnadsfria app idag så får du en cool HiPad (Habbo iPad app) möbel samt ett sällsynt emblem på köpet.

Tills nästa gång, shalom Habbos.
3721.PNG

Skrevs av NamnetBlevJacko fredag, 19 december 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla