Verkstad och hinderbanor

Har ni haft en kul vecka med födelsedagsparty, hinderbana, frågesport om habbo hotellets historia och julförberedelser som har varit igång sen början av månaden? Hur har ni det i vinterns kyla? Själv njuter jag av varje sekund även om snön inte har fallit från skyn än.

fotspår till hinderbana

Om ni ännu inte har tagit er igenom habbo hotellets historiebana (Minnesmazen), födelsedagens frågesport och skrivit under ert namn i födelsedagsformuläret så har ni t.o.m. ikväll före midnatt (23:59) på er att har gjort det för att ha chansen att få ett av födelsedagsemblemen för att svenska hotellet fyller 11år.

Om ni inte har fått nog med hinderbanor så har denna habbon byggt en hinderbana för alla tomtenissar som vill få lite paus från sin tillvaro att packa julklappar.

Har ni inte tagit er till nissens hinderbana så kan ni ta er dit på denna väg.

christmas tree with presents Tomtefars verkstad
Förra veckan kom det ett kyligt möbelpaket som kostar 35 kronor, om man köper möbelpaketet via hotellets myntsida eller 99 habbomynt, om man köper via hotellets katalog.

Nu har det kommit ett nytt möbelpaket! Vad kan den innehålla för möbler?

Har ni velat bygga er tomtens verkstad sen ni såg julmöbler på habbo hotell? I så fall kan ni passa på att köpa till er det nya möbelpaketet som innehåller julmöbler som passar till just detta bygge en exakt kopia av tomtefars julverkstad där tomtenissarna sitter och arbetar varje dag.

På myntsidan kostar möbelpaktet 35 kronor. Medan i katalogen kostar den 99 habbo mynt.

Kom ihåg att alltid fråga era föräldrar om lov att köpa habbomynt om ni är under 18år! För det kostar riktiga pengar! Inte vill ni ge era föräldrar en chock nu när det är juletider.

julgran vid tvn Julspel
För några timmar sedan höll denna habbor ett juligt tävlingsspel som heter Gissa ordet.

Fler tävlingsspel lär det komma inte bara från habbo hotellets sida, utan även från oss på Habbos. För själv planerar jag att hålla i tävlingsspel någongång mellan julen och nyår, helst förväntar jag mig själv att hålla det före nyårsafton.

Tillsammans med några andra inom fansiten ska vi ordna roliga tävlingar för er, habbosar, att kämpa om priset utan tjat och gnat.

Apropå tävlingar så har ni fortfarande chansen att skicka in er önskan om en möbel till vår tomtenisse bronspokalen. Han kommer senare att lämna vidare den utvalda vinnarens önskan till tomtefar i Nordpolen som kommer att leverera julklappen till er.

Ni hittar tävlingen till höger på fansiten, men också om ni klickar här.

För att inte avslöja om vad vår kommande tävling kommer gå ut på så kan jag säga att det blir en kombination av tävlingsformulär på fansiten och spel på habbo hotell.

c-ztar do not know which one to choose

Skrevs av -Star-Girl- lördag, 20 december 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla