Årets vinnare 2014 [.nl]

Kommer ni ihåg Habbo Yearbook? Detta ägde rum år 2009 där vi, habbosar, nominerade både vänner och bekanta till varje kategori som fanns att nominera till Yearbook på habbo hotell. Sedan dess har habbo hotellen varit med om en rad olika prisutdelningar genom åren. Olika habbosar har fått pris för att har blivit årets kategori under året som har varit.

Det är dags för en ny omgång av Habbo Yearbook 2014. På det nederländska hotellet har man kunnat rösta på de nominerade till kategorin Leukste Brainstorm Activiteit.

bästa spelbyggare


Det kan ses som habbon som har byggt den bästa aktiviteten där det gäller att man tänker efter innan man agerar. Med andra ord, tänker efter innan man går på rullbanan (aka rollers) och faller i hålet.

Efter kategorin ovan så blev det dags för habbosar på nederländska hotellet att rösta på en av de nominerade i kategorin Beste Vrouwelijke Habbo 2014.

bästa kvinnliga habbon

Detta är en kategori som många av oss är bekanta med, nämligen Bästa Habbo tjej under året 2014.

Dessa två nämnda omröstningar är tyvärr över! Omröstningen som är igång gäller Beste Mannelijke Habbo 2014

Bästa habbo kille


Detta är samma kategori som ovan, men hos det motsatta kön, nämligen killar. Bland de nominerade finns det habbo killar och en av de kommer att vinna titeln som bästa habbo kille år 2014.

För att rösta på en av de nominerade killar på nederländska habbo hotell beger man sig till Habbo Gala Theater, som ni också hittar här.

Kul att veta
Bilderna ovan har habbo staffen på nederländska hotellet använt för det sägs att man har sett många tjejer och killar använda dessa frisyrer mer än de andra frisyrer som finns på hotellet. Kul va?

Vi får se om det anordnas någon Habbo Yearbook 2014 på vårt svenska hotell i år. Må bästa habbon vinna på nederländska hotellet, önskar vi på Habbos!

God Jul till er allihopa önskar vi på Habbos

christmas tree with presents

Skrevs av -Star-Girl- onsdag, 24 december 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla