Maskerad på hotellet

Under December månad har vi på svenska habbo hotell haft en maskerad varje vecka. Kanske började det redan i slutet av November månad, men vi på Habbos tänkte att vi gör en summering på vilka klädstilar som har blivit utvalda av habbo staffen under veckor som har varit.

Första klädsel
batman by Bhlal

... i December månad gick till denna habbor som klädde ut sig till karaktären Batman (Läderlappen på svenska).

Andra klädsel
Wolverine by Sally315

Den andra klädseln som blev utvald av staffen under samma dag som Nobeldagen gick till denna habbor som klädde ut sig till en bekant karaktär som vi känner igen från filmerna X-Men. Vad tänker ni då på om jag säger varg, vassa klor och man? Det är självklart Wolverine som habbon klädde ut sig då, om ni inte kände igen figuren ovan.

Tredje klädsel
Antagligen var det mycket att göra under förra veckan så onsdagsmaskeraden uteblev när födelsedagsfirandet tog över både svenska och danska habbo hotellen med snöstorm.

minion by hans913

Den här veckan under annandag jul har två utklädnader blivit utvalda av staffen. Den ena gick till denna habbo som klädde ut sig till en gul minion från filmen Dumma Mej, om jag inte är på fel spår förstås.

Fjärde klädsel
Anna Kinberg Batra by Maximus1000

Nästa utvalda klädstil till vår svenska maskerad gick till denna habbor som klädde ut sig till den nya partiledaren för Moderatorerna, nämligen Anna Kinberg Batra.

November månadens stilar
Kommer ni ihåg vilka som fick sin utklädnad utvalda under förra månaden, dvs November? Låt oss ta en tillbakablick och se vilka och vad vinnaren klädde ut sig till.

Frank by spliga-matte

Denna habbor klädde ut sig till hotellvaktmästaren Frank.

Hattmakaren by pxJackexq

Denna habbor klädde ut sig till Hattmakaren som är bekant från filmen Alice i Underlandet.

skelettmannen by Deschan

Medan denna habbor klädde ut sig till en läskig staff som märkligt nog hade förvandlats till skelettmannen.

Till er som har fått er förklädnad utvald av habbo staffen har dessa belönats med ett fint emblem. Ett stort grattis till er önskar vi på Habbos!

new year celebration

Nyårsfirande
Efter jul så är det snart dags för nyår. Har ni lyckats uppfylla era nyårslöften som ni satte upp före förra nyår när vi gick från 2013 till 2014? Även förra året firades det nyår på habbo hotell.

Har ni kvar ert gamla nyårsrum? Om ni har kvar ert gamla nyårsrum eller inte så är det dags för staffen att hitta olika rum att kunna fira sitt nyår i.

När ni är färdiga med ert nyårsrum skickar ni en skärmdump på rummet och rumslänk till habbocompetitions.nordics@sulake.com med ämnet Nyårsrum SE senast den 30 December 2014.

Passa gärna på att tagga ert nyårsrum med taggen nyår så samlar vi alla nyårsrummen under ett och samma tak när man söker på detta ord i navigatorn.

nyårsfilm

Skrevs av -Star-Girl- fredag, 26 december 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla