Nyårslöfte

Är det någon som kommer ihåg vad ni hade lovat inför årsskiftet från 2013 till 2014? När ni tänker efter, har ni lyckats uppfylla en eller flera av dessa nyårslöften?

Som jag nämnde i tävlingstexten har jag själv lyckats uppfylla de flesta av mina nyårslöften som har hängt med mig sen några år tillbaka. Den här gången har jag hållit vad jag har lovat, men vad det är kan jag tyvärr inte skriva i den här nyheten. Hur har det själv gått med era nyårslöften? Bra eller dåligt?

Sus is sleeping without mobile phone Om det har gått bra kanske det är dags för er, som brukar trycka på mobiltelefonen före läggdags, att lägga ifrån sig mobilen på avstånd och låta den vibrera medan ni ska sova.

Eller vad sägs om att göra något som inte har något med att vara uppkopplad till internet?

Vad ert nyårslöfte än är kanske ni kan använda er av tidigare verktyget som kallas för Meme Generator.

För på danska habbo hotell har det dykt upp en nyårstävling där man ska använda sig av denna Meme-Generator för att skriva ett av era många nyårslöfte som ni ska lova att göra eller inte göra under det nya året.

Beger er till denna sida för att kika igenom vilka bilder Meme-generatorn har, men också för att se hur den fungerar.

Ni väljer bakgrund. Sedan väljer ni ett motiv. Sen skriver ni en text, ett ovanför och under motivet.

how many carrots do I have behind me

När ni är nöjda klickar ni på disketten, vilket innebär att ni förhandsgranskar bilden innan ni klickar på knappen för att spara den på er dator. När ni sparar bilden på er dator kan ni självklart döpa om namnet om ni så vill, men också för att det ska underlätta ert sökarbete efter bilden på er dator.

Bilden ovan om hur många morötter jag har bakom min rygg är en bild som jag har använt mig av just Meme-generator för att få bilden.

nyår Vad är ert nyårslöfte? När ni har plockat fram ett av era nyårslöften på bild med hjälp av Meme-generator skickar ni den till habbocompetitions.nordics@sulake.com med ämnet Nytårsforsæt DK senast den 30 December 2014. Vilket betyder imorgon!

Som ni kanske har sett så är det danska habbo hotell som nyårstävlingen sker på. Ni är helt på rätt spår. Om ni inte kan danska kan ni skriva ert nyårslöfte på engelska eller svenska, för staffen där kanske förstår svenska språket ändå.

Nyårsrum
Hur går det med ert nyårsrum? Är ni färdiga med rummet som ni och andra habbosar kan fira nya året på habbo hotell? Eller är det något som saknas innan det är klart?

Var ni än är i processen på nyårsrummet så skickar ni en bild på rummet och länk till rummet till habbocompetitions.nordics@sulake.com med ämnet Nyårsrum SE om ni ska delta hos svenska hotellet. Sista dagen är imorgon, 30 December 2014.

Medan om ni ska dela med ert nyårsrum på danska hotellet är det ämnet Nytårsrum DK som skall användas. Även här är sista dagen imorgon 30 December 2014.

Gott Nytt År önskar vi på Habbos.se!

ice-skating

Skrevs av -Star-Girl- måndag, 29 december 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla