Gott Nytt År 2015

Ett Gott Nytt År 2015

... vill vi på Habbos önska er allihopa där ute i landet.

Ännu ett år har passerat! Det har hänt mycket under året. Både personligt och ute i världen. Översvämning i södra Sverige, brand i mellersta Sverige och en lång vinter samt sen vår i landet. Earth Hour som har släckt ner planeten ännu ett år. Asiatiskt flygplan som har försvunnit och inte ännu har det hittats en enda vrak- eller kroppsdel. Medan ett annat flygplan kom inte långt. Strider utanför Sveriges gränser har det pågått under året.

Skottlossningar och skjutningar i USA har skett under året. Några av dessa har inte kunnat undgått att synas i nyhetsmedier hemma i Sverige.

På Kunskapskanalen har det visat lika spännande och intressanta tv-program som förra och tidigare åren som har varit. Likaså på svt 1, svt 2 och många andra kanaler som ingår i Public Service. Vem säger att man måste ha kabel-/digital-tv för att titta på bra program?

Något mer från året som har varit är att i landet har vi haft ett val för fyra månader sen. Ett rött parti vann, Socialdemokraterna. Moderaterna fick lämna sin statsministerpost vidare till en ny person. Det har också varit en turbulens kring ett annat parti, nämligen Sverigedemokraterna. Mer politik, som är det senaste från Kristdemokraternas partiledare som kom ut med att han vill begränsa antalet flyktingar som kommer till landet.

Det har också hänt en rolig sak som pågått sen 2013. Magnus Betnér och Soran Ismail har haft en liten stand-up komedi turnéring tillsammans som en av våra medlemmar hos habbos.se gick på.
Coolast-ztar.4 gick på denna stand up som han fick på sin 20-års dag. Så det har inte bara varit tragiska och kunskapsrika eller viktiga ändamål som hänt som valet. Nej då, man kan ju inte överleva ett år utan komedi eller humor?!

På habbo hotell har svenska hotellet, precis som alla andra hotell, fått fira sin födelsedag. Möbelpaket har fått dyka upp på myntsidan. Vi har haft det roligt tillsammans med den nya habbo staffen.

byggklubben Det var också under detta år som Byggklubben kom till habbo hotell.

För er som är lite nya är det en klubb där medlemskapet kostar en viss peng. För det kan man få använda vilka möbler som helst för att bygga upp ett rum. Det gäller i en månad. Om man inte förlänger perioden för Byggklubben så låses rummet och dina vänner kan inte komma in i rummet förs alla dina möbler är borta från rummet, eller om man inte betalar för en ny månad för 75 kr.

Vi fick t.o.m. en ovanligt varm vinter. Men det kan dels beror på att staffen och tomtefar vill uppmärksamma att borta hos Australien och Nya Zeeland har de sommar just nu medan vi har vinter. Där firas det en varm jul istället.

varm vinter

I samband med årets varma julförberedelserna kom det också passande möbler till detta. Dessa har ni kunnat skaffa er från katalogen.

På Habbos har ni fått läsa vår julkalender som handlar om en tomtenisse och en ren som är ute på ett äventyr om att rädda julen i tid. Som tur att det blev en god jul för både nissarna, tomtefar, tomtemor och alla människor i världen som fick sina julklappar i tid.

I somras hade vi fått igång vår pixeltävling som startades av :Susanna, nämligen Project Habway. Denna höll jag tillsammans med NamnetBlevJacko. Vinnaren blev, som ni kanske kommer ihåg, Scre4m, medan tvåan blev deniscool22. Ett stort grattis till er två som belönades med en fin guld- respektive silverpokal.

Vi har fått in en ny värdesättare som kom under början på året, MrFotboll14. Då råkade Addenator och bear84 gick till kojs väldigt tidigt. Sen kom DiscoPingu till hands som uppdaterade värden med detsamma.

På intervjuarsidan har vi fått några nya som våra intervjuare har lyckats få ett napp på hotellet. Där har vi fått lära känna habbon lite mer via de frågor som ställs.

På bild- och recensionssidan må det har gapat lite tomt mellan senaste recensionerna. Men det kan dels skylla på att jag har ett stort tålamod att jag samlar på recensioner tills det är dags att publicera en av recensionerna jag har tagit min tid att skriva ihop om ett rum jag har besökt tidigare under året. Start från och med imorgon kommer jag att publicera ett av rummens recension på Habbos. Vilket det blev och när den kommer får ni hålla utkik på Habbos.

Vi får se vad det nya året har att bjuda oss alla på. Vad som helst kan hända både på habbo hotell, på Habbos och i verkligheten. Ta hand om er så ses vi på habbo hotell och/eller PocketHabbo.

Om cirka 50 minuter rider hästen ut för året, medan geten rider in. Tack så mycket för året, kära häst :)

Gott nytt år 2015

Skrevs av Habbos onsdag, 31 december 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla