Året som har varit

Då har det gått två dagar på det nya året. Hur har ert nya år varit?

Det är en fråga som enstaka har fått från lilla renen och som jag har fått frågan tillbaka. Mitt nya år började med att jag tittade på filmer vid sidan om skolarbete. På min andra dag blev jag något glad för jag lyckades äntligen hitta lösningen på problemet som jag fick före nyår. Däremot började inte nya året särskilt bra för en familjemedlem som inte mådde så bra dagen efter nyårsafton. "Det var ju en bra start på nya året", tänkte jag.

year 2015

Före nyår dök det upp nyårsmöbler varav en "2015"-gång som jag antar man kunde köpa från katalogen.

Något som jag inte nämnde i denna nyhet är att i somras lyckades jag tillsammans med NamnetBlevJacko få igång Project Habway 2014. Topp tre vinnarna blev Scre4m, deniscool22 och goodislajker, vilket den tredje fick ingen pokal för denne hade inte skickat in sitt bidrag på teman som gällde i finalen. Däremot måste jag medge att hans/hennes bilder blev lika fina som andras bilder.

Vi fick också in nya och fräscha intervjuer under året från bl.a. coolast-ztar.4 som har arbetat lika flitigt som en tomtenisse.

I påsk, under April månad, fick vi chansen att besöka den mytomspunna Påskön. Vi mötte kanske inte påskharen under vår vistelse på ön, men vi fick i alla fall se ett och annat på ön därav kaninstatyer. Det sägs att man använde dessa kaninstatyer för ta sig från ön, men hur då?

ren i blodig kopp Var det inte under år 2010 som habbo hotellen för första gången fick ett besök av ett virus som spred sig med sitt gröna slem och röda blodfläckar? Antagligen var det detta år som det hemska viruset som kom på återbesök, men som tur lyckades vi återigen bekämpa det farliga viruset.

Under den läskiga perioden, habboween, dök det upp nya läskiga möbler. Den läskiga koppen som ni ser i bild är ett av dessa möbler.

Det är lite av det som har skett på habbo hotell, Habbos och i verkligheten. Mer har det hänt, beroende på vad ni har fått uppleva under året som har varit.

Om ni är en pixelartist som har gjort/pixlat en eller flera bilder under året 2014 kan ni ta och kika över vilken bild ni vill skicka till svenska staffen och skriva en motivering om varför bildens ögonblick är ett av de viktigaste ögonblicket för er.

Det kan vara vilken bild som helst! När ni har valt ut en av era bilder skickar ni denne bild och motivering till habbocompetitions.nordics@sulake.com med ämnet Flashback SE senast den 5 Januari 2015.

Om ni vill dela med er bild vidare till danska och/eller norska habbo hotellens staff så är det ämnet Minder DK respektive Memories NO som gäller. Sista dagen är detsamma som hos vårt svenska hotell, dvs. 5 Januari 2015.

battle banzai

Länge sen
Något som jag kom på att tänka på och som jag inte har sett skymten av är våra kära gamla spelen Battle Banzai och Freeze. Var har alla dessa spelrummen tagit vägen någonstans? Jag och våra tävlingsarrangörer (och även nyhetsskribenter) borde skapa olika tävlingar inom Banzai och Freeze. Nu när det är vinter borde Freeze vara något kyligt kul tävling att ordna medan det är kallt i landet.

Om någon behöver frysas till, säg bara freeze och tänk på spelet Freeze på habbo hotell.

Låt oss mumsa, studsa, frysa och ta oss igenom vad nya året har att bjuda på var och ens upplevelse :)

mumsa i oss nyårsmat

Skrevs av -Star-Girl- fredag, 2 januari 2015

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla