Nyårslöfte i Meme-stil

Har ni delat ert nyårslöfte ännu? Vadå delat? Kan man dela ett nyårslöfte? Det går väl inte? Jovisst kan man dela med sig ett av sina nyårslöften som man hoppas kunna hålla under hela detta år, 2015.

Om ni undrar hur ni ska kunna förkorta ert nyårslöfte i en s.k. Meme-stil kan ni kika in på den utvalda Meme-nyårslöftet som blev utvalt på danska och norska habbo hotellet.

Där kom staffen ut med tävlingen om att dela med sig ett av sina nyårslöften i Meme-stil före vårt svenska hotell. Men det gör inget, för nyårslöften gäller ju hela året och året har ju bara börjat.

Jag upptäckte visst att norska hotellets Meme-löftet har sin sista dag idag. Det innebär att det är enbart danska hotellet som har valt ut vinnarens nyårslöfte i Meme-stil.

dansk Meme nyårslöfte
Det blev denna habbor som har satt upp nyårslöftet ovan.

För er som har precis vaknat efter jul- och nyårshelgen och vet inte var ni hittar till Meme-redigeraren. Då är det den här vägen som gäller.

Om ni behöver lite inspiration till er Meme-nyårslöfte, kika in på nedanstående bilder för att se hur det kan se ut.

anka i vätnan på att bli klädd

Did I ate a cloud

När ni har gjort er nyårslöfte i Meme-stil skickar ni bilden och en motivering om varför ni har valt just det löfte som ni har gjort till Meme-löfte till habbocompetitions.nordics@sulake.com med ämnet Nyårslöfte SE senast den 7 Januari 2015.

Om ni har ett habbokonto hos norska hotellet och vill dela med ert Meme-löfte med staffen där. Då är det ämnet Meme NO senast ikväll midnatt.

xmas dinner

Skrevs av -Star-Girl- måndag, 5 januari 2015

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla