Nyårsresultat

Hur har ni det i stormens armar? Den kraftiga vinden håller ett stadigt grepp i landet. Även i vårt röda grannland till väst (sydväst för några av er) har det lika blåsigt som vi har det idag. SMHI och DMI, motsvarighet till vår svenska smhi, har t.o.m. namngett stormarna efter Dagmar och Egon.

Har ni fått något gott de senaste dagarna på det nya året? Undrar ni om ni har vunnit en eller flera nyårstävlingar som har dykt upp under nya året?
we see a big cake, yummi Då ska vi ta och visa er vägen till vinnarna att kanske ni bli inspirerade till att göra något liknande.

Hur var år 2014?
När ett nytt är på intåg blickar vi tillbaka på det som har varit. Det är det roliga med minnen, för det man har varit med om blir ett minne för gott. Många av er har säkert förevigat flera av de events och händelser som har skett på habbo hotellet under året.

Detta ville habbo staffen på skandinaviska hotellen se genom att be oss, habbosar, att skicka in en återblick på året som har gått.

Hos norska hotellet har denna habbor gjort en kort sammanfattning om vilka sorters events som hotellet har haft under året. För det har hon belönats med en månads hc medlemskap. Klicka här för att kika in på bilden! Medan Marius2303 belönats med ett emblem för sin nyårsbild.

Hos vårt svenska hotellet blev vår tidigare pixelartist Ewzz vinnaren till en månads hc medlemskap med denna bild. Medan följande habbosar är lyckliga vinnare till ett emblem:
Coolast-ztar.4
-Star-Girl-
Bajsklubbah
Power223


Hos danska hotellet fick denna habbor sin nyårsbild utvald av staffen. Denna bild kan ni kika in på här. För er som är lite nyfikna på varför vinnaren valde just sin bild kan läsa hans motivering på denna sida där ni också kan se vilka som också belönas med ett emblem.

Nyårslöfte i Meme-stil
Hur går det med era nyårslöften? Lyckades ni få ner er ett av era nyårslöften i Meme-stil?

Meme new years resolution

För habbo staffen har lyckats välja ut en eller flera vinnare i nyårstävlingen där man skulle göra en Meme med sitt nyårslöfte.

För att se vinnarens nyårslöfte i Meme-stil hos vårt svenska hotell kan ni göra det på den här sidan.

Hos danska hotellet kan ni kika in på vinnarnas bidrag på denna sida.

För Meme-nyårslöftens vinnare har denne belönats med ett möbelpaket och ett emblem. Medan runners-up belönats med ett emblem!

Hur var år 2014?
På amerikanska hotellet har man valt att istället för att använda sig av Meme-redigeraren bett habbosar att göra sin egen bild på hur året 2014 har varit för var och en.

Sista dagen att skicka in sitt bidrag var den 5 Januari 2015. Eftersom det inte finns några bilder på vinnarnas nyårsbilder så får ni nöja er med att se om ni blev en av vinnarna (om ni deltog i tävlingen) på denna sida.

golden egg

Blickar tillbaka
I torsdags den 8 Januari 2015, samma dag som två män rusade in på en redaktion och öppnade skott, så dök det upp en kul tävling för alla er och oss som har hängt med utvecklingen av habbo hotell.

Som många av er saknar man mycket som inte längre finns kvar på hotellet. Några nya funktioner är bra, några andra mindre bra. Men man måste ändå se och gå framåt, inte bakåt. Men det är ändå kul att prata om det som har varit, vilket det minnen är till för.

På internets olika hemsidor finns det säkert många olika bilder och videos på sådant som fanns på habbo hotell för minst fem år sen.

Battle Ball Rebound

Nu vill habbo staffen på amerikanska hotellet återse dessa ting som fanns för minst fem år sen. Kommer ni ihåg musikvideos där några personer stiger in i en röd telefonkiosk och teleporteras vidare till ett rum på habbo hotell? Kommer ni ihåg Battle Ball eller Rebound?

Battle Ball Rebound

Alla sorters bilder och videos från forna habbo hotell är välkomna. Det gör man genom att använda taggen #TBT och/eller HabboTBT när man gör sitt kvitterfynd.

Bland så många kvitter kommer ett av dessa kvittren att bli utvald av staffen. Blir den det kommer habbon att belönas med en månads medlemskap i Byggklubben.

Kvittret som har fått flest favoriter kommer tio habbosar att belönas med ett emblem.

Medan tio habbosar som har kvittrat ett kvitter och som har blivit återkvitterat av andra kommer att belönas med ett TBT emblem de också.

Har ni inte följt amerikanska habbo hotell på Twitter ännu. Följ de här. Eller ni hittar alla hotellens Twitter konto på denna sida.

Låt oss fortsätta det nya året i stormens armar!

seeing the news

Skrevs av -Star-Girl- lördag, 10 januari 2015

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla