Habbo Guider & Byggarklubbs-update

Undrar du mer om det här ''Habbo Guide'' på Habbo.se som hjälper folk hjälpcentralen eller är bara osäker på Byggarklubbens uppdatering med möbler? Läs då vidare.

Habbo Guider - ansökningstid!
Som många av er kanske vet så finns det en ny version av Habbo Host eXpert emblemeXperter tillgängliga just nu exklusivt för Habbo.se. Dom kallas för Habbo guider. Alla Habbo guider får tillgång till Habbo Guide-gruppen skapad av hallonkiwi samt rättis (admin i gruppen) i gruppen hemrum, nämligen ''HHC Habbo TheThreeAngels som Habbo GuideHjälpcentral''. Som pricken över i så får guiderna även ett Guide-emblem, lite som Habbo eXperterna hade. Ni ser det emblemet till höger.
Man vet att någon är en Habbo Guide då alla guiderna visar upp sitt emblem stolt. Titeln på emblemet är Habbo Guide ochHost Guide emblem beskrivningen är Jag är en officiell Habbo Guide! Min kunskap lyser upp din väg..
Nu söker Guidegänget nya kollegor och det är därför man nu för tredje gången sedan detta började i mars 2014. Man blir Habbo Guide genom att skriva en ansökan och skicka in till habbocompetitions.nordics@sulake.com.

Byggarklubbsuppdatering!
Möblerna i byggarklubbskatalogen har även de fått nya kollegor. Nu finns ALLA möbler från den vanliga katalogen tillgänglig i BK-form.
Start building! :)

3743.PNG

Skrevs av NamnetBlevJacko söndag, 11 januari 2015

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla