Fråga ditt husdjur

I Januari månad har habbo staffen på danska hotellet bestämt sig att ge husdjuren på habbo hotell en god och lång sömn genom att lägga de i varsin Kryosäng.
together with pets När det var dags att vakna upp var det ett husdjur som sov extra länge, nämligen katten.

Det visade sig senare att denna, eller kanske dessa katter som sov extra länge i sin kryosäng blev lite smartare än andra husdjuren. Hur vet man inte, men varför inte ta tillfället i akt och fråga katten om vad ni har velat fråga om.

Kanske undrar ni om katten kan simma, om katten tycker om att lyssna på musik och i så fall till vilken sorts musik eller om katten kan åka skidor och snowboard. Ingen fråga är för dum att ställas då det är bättre att ställa frågan än inte alls.

Det man skall göra är att välja ett av bilderna nedan, skriva en fråga i habbogubbens pratbubbla och svaret i kattens pratbubbla.

Bild nummer ett
fråga katten bild 1

Bild nummer två
fråga katten nr 2

Klicka på bilden för större version!

När man är färdig med sin "fråga din katt"-bild skickas bilden vidare till habbocompetitions.nordics@sulake.com med ämnet Katte Spørgsmål DK senast den 25 Januari 2015, dvs. senast söndag denna vecka. Kom ihåg ditt habbonamn!!

Hos vårt svenska habbo hotell är det ämnet i meddelandet Kattfrågor SE som skall användas om ni ska skicka in er "fråga katten för svar"-bilden.

Medan hos norska hotellet ska man använda ämnet Kattspørgsmål NO.

Sista dagen och e-postadressen är detsamma hos svenska och norska hotellen som på danska hotellet, dvs. 25 Januari 2015.

rabbits in discussion Uppfylld eller bruten nyårslöfte?
Det är bara början på året så än har ni fortfarande chansen att hålla ert/-a nyårslöfte/-n som ni satte upp när nya året började för några veckor sen.

På de skandinaviska habbo hotellens staff ville man veta om det är någon där ute som har råkat bryta ett av sina nyårslöften ännu eller om det är någon som har uppfyllt löftet redan.

Om det är någon som deltog med sitt nyårslöfte på danska hotellet och undrar om ni blev en av de utvalda vinnarna som belönas med ett emblem. Kika in på denna väg för att läsa nyårslöften på danska språket.

Ett stort grattis till vinnarnas brutna som uppfyllda nyårslöften, önskar vi på Habbos!

Även ett stort grattis till vår staff HallonKiwi som fyller ett år som staff på svenska hotellet. Mer om hennes födelsedag hittar ni i denna nyhet.

Klicka på hennes habbonamn ovan och kika in på hennes habbo home. Hur ser den ut? Finare än din home?

running from rhino

Skrevs av -Star-Girl- torsdag, 22 januari 2015

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla