Säkerhetspåminnelse, skattjakt & BaW

Amerikanska habbo hotell kom med det först. Sedan följde andra hotell upp för det visade sig vara en hjälpande hand till staffen när det gäller att bygga rum till olika evenmang med sina tävlingsspel som ordnas upp av habbo staffen på hotellet.

BaW på vårt hotell
Vårt svenska hotellets Builders At Work (BaW), och inte BWO, som jag var nära att skriva ut, har hermis och !-King-John-! lämnat den svenska BaW-klubben. Medan MrFotboll14 och Zang har blivit de två nya medlemmar i denna BaW-klubben på vårt svenska habbo hotell.

staff inspecting cannons

Franskt BaW
Builders At Work finns också på franska hotellet där även deras fem medlemmar i klubben har bestämt sig att lämna för andra arbeten. Vilka dessa var kan ni se nedan:
Fouinouze
legrandptipro
MattouFP
Osiaa
Sweetkevina00

Vilka blir de nya medlemmar i den franska BaW-klubben? Har staffen valt ut de nya ännu eller kommer de att lägga ner deras BaW-klubb? Besök de fem nyutvalda habbosars home för att se vilka som är med och hjälper franska staffen att bygga upp bl.a. spelrum.

Första habbon
Andra habbon
Tredje habbon
Fjärde habbon
Femte habbon


Ett stort gratuit till dessa utvalda habbosar, önskar vi på Habbos!

På besök i Australien
in the van Kommer ni ihåg nyheten om skogsbranden som härjade i ett område i landet "där under"? Landet som jag tänker på är Australien. Som ni kanske kommer ihåg hade en brand satts igång i South Australia (SA) att både människor och djur var i fara.

Hur situationen för skogsbranden ser ut idag vet vi inte, men vi hoppas att branden är nedsläckt med som utan regn från himlen.

Men en god nyhet sägs det att det finns en skatt mitt i det brandhärjade området. Tänka sig att branden kan smälta undan den hårda marken att saker och ting börjar synas efter hundra år eller mer. För att hitta denna skatt, som också sägs vara en souvenir, beger ni er på denna väg.

Sätt dig i min gröna van så kör vi iväg mot det stora äventyret. Vroom!

Påminnelse: Säkerheten på internet
Kommer ni ihåg lektionerna inom internetsäkerhet på habbo hotell? Det har nu pågått så länge att vi som är erfarna medlemmar på habbo hotell kan inte längre bli lurade.
moi with a sword Tyvärr finns det nybörjare och amatörer som tror att det är sant att man kan få gratis ting (mynt, möbel, etc) när detta inte alls är möjligt.

Jag har haft skymten av att hycklarna (eller också tjuvar, banditer, etc) har använt en ny metod att lura habbosar på sina lösenord till sin habbokonto.

Detta har staffen på amerikanska hotellet tagit sin tid att besvara frågor som berör dessa olika metoder som har kommit till känna för många av oss, habbosar.

För en lite uppfräschning av kunskaper inom internetsäkerhet, beger er till denna säkra vägen för frågor och svar om vad hycklarna må använda för metoder att försöka stjäla ert lösenord.

När någonting är för gott för att vara sant, så är det falskt.

SOSO - Safe Online, Stay Offline

moi ice-skating

Skrevs av -Star-Girl- lördag, 24 januari 2015

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla