Habbo.se stänger portarna

Kära Habbos. Det är med stor sorg vi måste meddela att vi stänger tjänsterna Habbo.dk, Habbo.no och Habbo.se den 29.04.2015.

Det har inte varit ett lätt beslut att fatta, men efter långt och noggrant övervägande har vi insett att vi måste fokusera på större marknader och stödja fler enheter om vi ska kunna fortsätta att växa.

Du kan fortsätta att spela på Habbo-siter på andra språk, men tyvärr kan vi inte migrera konton eller gjorda köp. Du kan använda Habbos Hjälpverktyg om du vill veta mer.

Vi vill att de här sista månaderna på Habbo.se/no/dk ska bli något att minnas, så vi kommer fortsätta att stödja alla funktioner, inklusive modererings- och kampanjaktiviteter. Vi kommer också att lägga till lite extra finalgrejer. Vi börjar med att alla får tillgång till Habbo Club och Builders Club under tiden som är kvar. Vi kommer att ladda katalogen med mängder av våra klassiska kollektioner, så att du kan bygga dina drömrum.

Vi vill skicka ut ett stort tack till alla ni fantastiska människor som gjorde habbo.se/no/dk till ett så bra ställe. Det har varit en otrolig upplevelse att jobba för er under de här åren.

Med vänlig hälsning,
Habbo Staff

Skrevs av !--Niklas--! tisdag, 27 januari 2015

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla