Kampen mellan Värme och Kyla

Som ni känner till är det Alla Hjärtans Dag idag, en vänskaplig dag där vänskapen kan omvandlas till kärlek för många. Medan vänskapen må gro starkare för andra. Det spelar ingen roll om det är vänskapen eller kärleken som regerar över dagen, för utan dessa kan det bli riktigt kallt. Lika kallt som det kan bli i norra Sverige i vinter.

Det får mig att tänka på våra fyra årstider. Värme från sommaren kan relateras till vänskaplig kärlek. Medan kyla från vintern relateras till att vi slipper irriterande insekter från sommarens värme. Myggor är en del av dessa irriterande små fiender!!

snögubbe smält Hos franska habbo hotell har en fransk habbo fansite tagit upp en kamp mellan det kalla och det varma. För vilken årstid är din favorit? Är det den mysigt, kyliga och sköna vinter eller den svettigt, varma men kanske också sköna sommaren?

För många av er är det kanske lätt att välja sida. Medan några av er har det en aning svårare att välja pga. att ni gillar både vinter och sommar.

För renen är det ett enkelt val, nämligen vinter! Det finns inget skönare att få slippa irriterande insekter som man måste antingen jaga med en flugsmällare i hasorna eller fly från insekterna, speciellt myggor.

Nu är det så att en fransk habbo fansite har tagit upp kampen mellan ... inte de onda och goda ... utan det kyliga och varma årstiden.

Under kampen kommer det att dyka upp olika tävlingar som habbosar kan delta i och vid varje vinst tjänar man ett antal poäng om man bär årstidens emblem.

sommarens drink För att kunna få detta emblem ska man göra något enkelt som att svara på formuläret som ni hittar i denna nyhet.

Redan start imorgon, söndagen den 15 Februari 2015, kommer det att börja med en ceremoni som alla habbosar är välkomna. Även habbosar från skandinaviska habbo hotellen är välkomna. För ni vet väl om att skandinaviska hotellen har bara cirka två månader kvar att leva innan portarna stängs för evighet. Samma händelse som Ryska och Kinesiska hotellen fick känna för år sen.

Rummet för ceremonin kommer att äga rum i detta rum, som ni säkert också kommer att hitta i navigatorn på franska hotellet.

Enligt tidsplanen, som ni också hittar i nyhetslänken (ovan), kommer det att hållas en Vidéo och Pixel Art tävling den 16 Februari 2015. Vad tävlingen kommer att gå ut på, vad man skall göra, lär vi som ni finna ut så småningom.

Den 17 Februari 2015 ser det ut som något kul som tävlingsspel som anordnas från fansitens tävlingsarrangörer. Vad som kommer då återstår att se.

Den 18 Februari 2015 sägs det vara något kul som Meme aktiviteter. Om det är just Meme-generatorn som är med i tävlingens regler återstår att se om vi är på rätt spår av tävlingen.

Den 19 Februari 2015 är det dags för avslutningsceremonin som börjar kl.18:00 (svensk tid).

french staff in japanese style

Kommer ni ihåg Haiku?
Dikten som består av ett antal ord i varje mening och avslutas på ett viss sätt. Om jag är på rätt spår behöver det inte rimma.

På franska hotellet har det säkerligen pågått en Haiku-tävling där franska medlemmar har fått skicka in sina Haiku dikter. Nu har habbo staffen valt ut sina favoriter. Det är dags för oss, medlemmar, att plocka fram sina läsglasögon och röstknappar och rösta på sin favorit.

Beger er till detta tempel och läs fina Haiku dikter på franska språket.

När ni har hittat er favorit beger ni er detta formulär och skriver in vilken Haiku dikt ni gillar mer än andra.

Inte nog med det! Det sägs att det finns ett emblem gömt i templet, men vart får man leta.

Må vinterns och sommarens väktare kämpar sig fram i både vått och torrt i kampen

moi in snow

Skrevs av -Star-Girl- lördag, 14 februari 2015

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla