Månadens spel [.de]

Har ni tagit era turer på snowboarden eller skridskor i vinter? Förhoppningsvis har ni det, för det har jag i alla fall. Hur är det med tävlingsspelen på habbo hotell när domedagen närmar sig för skandinaviska community?

För er som inte vill ta er till amerikanska habbo hotellet och kämpa er till priset bland en mängd andra medlemmar som slåss om samma pris, kan ni ta er vidare till ett av de europeiska habbo hotellen.

ice-skating to german hotel for games På tyska hotellet anordnar de något som Månadens spel. Bland medlemmar som har möjligheten att ordna ett eller flera roliga tävlingsspel för andra habbosar som vill kämpa om priset som finns att hämta när vinnaren är korad.

Om ni är en av de som har tagit er till tyska hotellet, antingen från tidigare registrering på tyska community eller nyligen, och har redan byggt upp ett spelrum kan ni ta och ansöka om att få bli en av de som kommer att hålla i månadens spel.

Om man har vill eller känner för sig att skapa ett tävlingsspel på egen hand. Då kan man se om man kan skapa ett team och göra det tillsammans. Men är man i ett lag är det max fem habbosar som gäller, inte mer men gärna mindre!

En närmare titt på tyska språket som skrivs i nyheten visade det sig att det skall vara en hinderbana.

Det som behövs för att bli en av de som kan få lite rampljus till sitt tävlingsspel är rummets länk och namn till både start och finalrummet, temat på tävlingsspelet, hur många rum som hinderbanan består av och mycket mer om sitt tävlingsspel.

Till er som har tagit tiden att skapa hinderbanan på tyska hotellet är det denna väg som formuläret finns på.

ice-skating

Inte råd att bygga?
Eftersom det inte fanns något möjlighet att integrera habbo konton från skandinaviska hotellen till ett annat får vi som ni försöka bygga upp antalet möbler till så mycket som ni önskade att ni hade när ni först kom till habbo hotell för ett antal år sen. Det gör man genom att delta i olika tävlingsspel.

När månadens spel kommer ut hoppas vi kunna informera er var och när det sker. Då kan ni kämpa er fram till emblemet som väntar er i sista rummet.

Att belönas med en möbel i hinderbanor eller tävlingsspel lär väl vara en önskan som vi från skandinaviska hotellen lär ha när vi befinner oss på dagens habbo hotell i andra länder.

getting some help please Inget bygg, men pixel
Har man inte möjlighet att ta på sig skyddshjälmen och bygga upp ett tävlingsrum kan man skicka in ett förslag på ett eller flera tävlingsemblem för er som känner att ni ha pixelkunskapen att pixla.

När emblemet är färdigt skickar man bilden till habbocompetitions.de@sulake.com med ett passande ämne. Självklart skriver ni vad det är för emblem, till vilken sorts tävling emblemet passar till pris, etc.

Dock är det här planering inför nästa månadens tävlingsspel. Det innebär att ni kommer att få veta senare vilka spel som blir utvalda till att bli månadens spel som vi, habbosar, kan kämpa oss till priset under nästa månad.

tractor race

Skrevs av -Star-Girl- torsdag, 19 februari 2015

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla