Gott Nytt kinesiskt år 2015

Västerländska länder är redan inne på det nya året. Nu, idag den 19 Februari 2015 är det dags för bl.a. kineserna att inta det nya året med glädje och gemenskap med familjen med härlig och lugn ledighet framför sig innan arbetet påbörjas under getens år.

Det lär nog har firats för fullt i bl.a. Kina för det kinesiska nyårsdagen.

Låt hästen rider ut, geten rider in

hästen rider ut, geten rider in

Vad geten har att bjuda på återstår att se. Men sett från gregorianska kalendern, som många länder följer, har nya året 2015 bjudit på både goda och dåliga nyheter.

På tyska hotellet har man kommit ut med en kinesiskt kul tävling. Med hjälp av denna Meme generator ska man skapa något som har med det kinesiska nyårets get att göra.

Vad som än dyker upp när man sitter med Meme-generator framför sig är det bara att låta fantasin flöda.

chinese new year celebration När er kinesiska nyårets Meme är klar skickar ni bilden till habbocompetitions.de@sulake.com med ämnet Chinesisches Neujahr senast den 23 Februari 2015, midnatt.

Kinesiskt nyårsfirandet på amerikanska hotellet
Borta hos det stora pilothotellet firar man det kinesiska nyåret först med att berätta för människor som är födda under getens tidigare år är charmerande, konstnärlig och elegant, men också pessimistisk och "indecisive".

Det finns en annan kinesiskt nytt årstävling som sker på amerikanska hotellet. Det man skall göra är att med hjälp av block i katalogen från antingen Byggklubben eller hotellet och skapa en get i er egen skepnad.

När bygget är färdigt, tar ni en skärmdump (print screen) på resultatet av er ge i ert rum. När bilden är sparat i lämplig bildformat (png eller gif) laddas denne upp i kategorin My Artworks banner som ni hittar i Stories. Titeln som skall användas är CNYblocks och skall finnas uppladdat senas den 23 Februari 2015.

Mystiskt försvunna geter
Var har alla geter försvunnit? De borde har ridit in för länge sen, men det har de inte gjort. Hjälp till att hitta geterna så vi kan få ett fint år med geten och inte utan detta djur.

Beger hitåt senast den 23 Februari 2015. Försök att hitta geterna och belönas med ett kinesiskt nytt årsemblem.

Låt oss rida på geten resten av året och låter hästen får vila i sitt stall.

*renen delar ut ett mynt till förbipasserande*


celebrating chinese new year with chinese food dish

Skrevs av -Star-Girl- torsdag, 19 februari 2015

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla