Tänk på ...

Det är snart två månader kvar tills portarna till skandinaviska habbo hotellen stänger.
moi at the computer För er som inte är särskilt bra på geografi är det danska, norska och svenska communities som stänger sina portar den 29 April 2015 efter nyheten som kom ut i slutet av förra månaden (Januari).

Vi, allihopa, sörjer denna nyhet! Även inom Habbos sörjer man på det sättet att jag har inte hört eller sett någon från fansiten sedan nyheten om domedagen för skandinaviska hotellen kom ut. Endast två av oss som finns på fansiten kikar förbi så snart tiden finns till.

Själv försöker jag komma med nyheter från olika habbo hotell så ofta jag kan, om jag inte är upptagen från jobbet. Jag har t.o.m. planerat och tänkt på att jag måste publicera en recension så snart som möjligt. Måste t.o.m. besöka ett rum som jag blev tipsad om, vilket rum det än nu var ... hm.


I alla fall är det en sak som jag kom på att tänka på. Alla ni som är under 18år, när skandinaviska habbo hotellen stänger sina portar och ni fortsätter habbo äventyret hos ett annat community. Då är det mycket viktigt att ni fråga era föräldrar om deras tillstånd att köpa habbomynt.

För habbomynten hos franska, tyska, spanska, amerikanska och annan community har inte en svensk valuta, utan en annan vilket innebär att när man köper habbomynt hos ett annat hotell omvandlar man från hotellets valuta till svensk. Det innebär att det kan antingen blir lite eller mycket dyrare.

octopus behind habbo

För att inte ge era föräldrar en chock som får deras byxor att bli blöta och riskerar att någon blir bankrutt måste ni ha era föräldrars tillstånd om att köpa habbomynt.

Landets nationaldag
Något annat som jag kom på att tänka på är nämligen att detta år kommer vi, svenskar, danskar och norskor inte kunna fira landets nationaldag på vårt habbo hotell. Vi har firat landets nationaldag på vårt habbo hotell genom åren, men nu är det slut med det. För skandinaviska hotellen stänger sina portar i slutet av April månad.

SverigeDanmark

Det är då 18 dagar kvar tills Norge firar sin nationaldag.

Den som vill kan vi ta tåget eller skeppet (inte bokstavligt talat) till tyska eller franska habbo hotellet och firar den svenska nationaldagen.

Sett från historien har Sverige en del från både Frankrike och Tyskland. Kung Gustav III hämtade kulturen till Sverige. Det var då opera började sätta sina spår i landet.

Om man vill ha något gott som en födelsedagstårta på franska eller annat habbo hotell. Då måste man fråga om lov före ett köp för alla er som är under 18år.

birthday cake, yummi

Skrevs av -Star-Girl- onsdag, 25 februari 2015

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla