Storyzine Mars 2015 del 1

Skandinaviskt öde

I slutet av Januari månad, närmare bestämt dök det upp en nyhet den 27 Januari 2015. En nyhet som förvånande många av oss, medlemmar, på danska, norska och svenska community habbo hotell. Det var inte tänkt att det skulle ske såhär, men nu har vi fått smaka på samma takter som när kinesiska och ryska habbo hotellet (.cn/.jp/.ru) fick stänga sina portar för många år sen.

Varför det kinesiska hotellet fick stänga ner visste jag inte mycket om, för då var jag bara något år ung medlem som inte hade utforskat särskilt mycket kring hotellets era. För ryska hotellets öde fick jag höra att det var pga. att landet har olika tidszoner, med tanken på att Ryssland sträcker sig från östra Europa till östra Asien.

Nu är det dags för de tre skandinaviska habbo hotellen att falla i samma fallgrop som kinesiska och ryska hotellen fick för ett antal år sen. Vi är nu inne i Mars månad. Våra skandinaviska hotellen har ytterligare en månad till att leva. Sedan stänger portarna för gott och vi får beger oss till andra community för att hålla sin habbogubbe vid liv.

Vad kan man göra medan dagarna långsamt går förbi genom jobb, skolan och fritid? Det man kan göra är att fortsätta ha så kul på habbo hotell trots nyhetens obehag i baktankarna som lurar bakom en som en trojansk häst.

Fortsättning följer ...

Skrevs av -Star-Girl- torsdag, 5 mars 2015

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla