Ny tävling och gårdagens vinnare

Den 19 september var det "Talk like a Pirate"-dagen. Och drygt en månad efter det så tycker Goth att vi ska ha ett litet "pirat-tema" på Habbo.

Goth har gett oss en ny tävling! Den går ut på att samla ihop ett piratgäng och skicka en bild på er till tavlingar.se@sulake.com med ämnet "PIRAT" senast ikväll. Du får gärna ha med något piratskepp eller liknande i bakgrunden. Pirat-besättningen ska bestå utav en kapten, en styrman, några matroser och kanske en papegoja. Man kan dock ha fler titlar med.
För er som inte orkar bygga eller kanske inte vet hur man gör har Goth nu öppnat sitt rum "Englands stolthet". I det rummet kan du och din besättning ta eran skärmdump till tävlingen.
Priset i den här tävlingen är än så länge hemligt :O

Igår så arrangerades ju som sagt en annan tävling. Du skulle skapa en fest och skicka in en Print av den till Goth. Det utlovades att man fick välja ett eget pris, men eftersom det inte var möjligt så fick alla som var med 10 mynt.

Grattis till
--Skutte--, -Fridayfreak-, :Frippen, !--Niklas--!, Al-amanda, Alfavargen, Bosu, ChokladMos, Dj-L3V, DJ-l3v, DJLF, EasteN, Gasol, hamdidioowa, Hermione45, HonMedSvartaSkor., jesm123, jessica-17, Juventa, Lauk, leo.1, Liiiibanes, Lillasyst3r, Llnnea, Magnea, Mattesk8, Meyiriya, Millo2, Mozhgan, mr.spel, Murbo, Nadin123, Quackduck, Shojakob, simpan5, Sixey, Srewn, Svampyr, TheThreeAngels, TotyQ, Tugmumin, Warzawa, Weragirl, X33X2, XxTinaxX, Yohan95, ZalladzGurka

Om du har använt vårat mail-formulär som finns på Habbos.se så ber vi dig att prova igen. Eftersom det har varit en del störningar så har en del mail inte kommit fram.
619.PNG

Skrevs av LaserQ måndag, 15 oktober 2007

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla