BozzaNova´s guidetur

Dessa rum var det tänkt att Sweet-Sandra. och hotellchef BozzaNova skulle hinna med på en timme. Men det drog tyvärr över cirka en halvtimme men det gjorde väl inget, för de hade så roligt.

1. Mitt race
2. Sjuk hus
3. Kläd bytelse
4. Träd gård - habbo badet
5. Battle ball
6. BYT MED VARANDRA
7. Schack
8. Slå inte 6
9. Fallande möbler
10. poker

1. Mitt race
Kvällen började lugnt för Sweet-Sandra. och BozzaNova då Sandra hade låst dörren så att ingen skulle komma in. Sandra lärde BozzaNova att köra Race som går ut på att man ska springa fram och tillbaks mellan olika stolar. De spelade tre gånger och Sandra vann med 2-1.

2. Sjuk hus
Inne på sjukhuset visade Sandra hur man skulle göra om man blir sjuk och då kan man komma till detta rum och få hjälp (ägare Queen-M).

3. Kläd bytelse
Först när Sandra och Bozza insåg att det var för mycket folk på Kläd bytelsen så gick dom istället till rummet KlädByTe:TeMa (ägare Tess9701). Där var både Sandra och BozzaNova på lag och troligtvis kämpade emot andra lag. Tess (ägaren) sa ett tema och lagen skulle så fort som möjligt klä om sig till något som passade temat. Tex. tema skog så kanske man klär sig som ett träd.

4. Träd gård - habbo badet
Tyvärr var det för mycket folk här så de gick vidare till nästa rum.

5. Battle ball
Eftersom de jagade tiden bestämmde Sandra och BozzaNova att de skulle hoppa över spelandet och bara kolla in rummet.

6. BYT MED VARANDRA
I detta rum tyckte BozzaNova att det var intressant att se alla som byter möbler med nästan alla i rummet, eftersom hon inte byter utan köper möblerna själv.

7. Schack
Tyvärr hade de inte tid att spela Schack med BozzaNova tyckte att det var inponerande uppbyggt.

8. Slå inte 6
Detta är ett spel som går ut på att inte slå siffran sex på en tärning, men det hände olika saker beroende på vilken siffra man slog. Dom spelade två gånger och som tur var fick inte BozzaNova en sexa.

9. Fallande möbler
När de kom till detta rum var det en massa habbor som ville vara med och spela. Fallande möbler hör man nästan på namnet vad man ska göra, man ska nämligen sätta sig ner på en stol som kommer fallande. Den utan stol vid spelets slut förlorar.

10. poker
I poker-rummet var det full fart, det vet jag - jag var med. De spelade två gånger och BozzaNova vann faktiskt en gång.
737.PNG

Skrevs av !--Niklas--! tisdag, 1 januari 2008

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla