Habbo Classifieds och Välkommen till en ny habbostaff! [.COM]

Det amerikanska habbohotell har haft något som heter Habbo Classifieds, vilket är ett par nöjen som de amerikanska habbosar anordnar genom att skriva upp vad rummet heter, vilken tid, deras habbonamn, det man behöver för att ta sig dit!
Det jag försöker säga är ju att den är tillbaka och nu kan habbosar fortsätta anordna några roliga spel på habbohotellet.

Fast nu behöver man inte skicka iväg ett mail, utan nu behöver man bara gå gruppen, Habbo Classifiedss diskussionsforumet och skriv ett inlägg om att du har ett rum med Bingospel exempelvis. Glöm inte skriva datum & tid och ditt habbonamn!
Have fun american habbos wishes Habbos.se!

Det amerikanska habbohotell har fått en ny habbostaff, men hon är under övning eller praktik. Hon heter Jandelee och om ni skulle träffa på henne på det amerikanska habbohotell och ser ingen staffemblem vid henne så bero det på att hon jobbar som praktik, kan man säga.

Det är hon som har bestämt veckans rum för denna vecka och veckans rum blev LexBabe25s rum. För hennes rum är det en superfin design, många teles och trevliga habbosar, förstås.
Klicka här för att ta en titt på rummet!


Congratulations to you, LexBabe25, wishes Habbos!

Den nye habbostaffen, Jandelee, kommer även att vara med under deras executive tävlingar under veckan. Så hon är väldigt nyfiken på att få höra era/våra ideer.
Welcome to habbohotel Jandelee and hope you will be comfortable at this place, says Habbos!

Förresten så vill jag passa på att lägga upp en bild på de där executive möblerna, men ni kommer säkert känna igen de för någon har visat upp de på Habbos forum i någon tråd.
Skridbordet är ganska snyggt, för om man dubbelklickar på skrivbordet så dyker det upp en telefon, dator, m.m. på skrivbordet.
778.GIF

Skrevs av -Star-Girl- torsdag, 17 januari 2008

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla