Snowstorm och fakta om en grupp! [.CA]

De kanadentiska habbostaffen går från solsken till kylan, eftersom Teetoo blev alldeles solbrun. Men lite kyla skadar inte så nu så har de erbjudit gratis Snowstorm. Dessutom så har det kanadentiska habbohotell ett tema som kallas för Around the world, vilket passar vid ett sånt här tillfälle att kasta lite snöbollar på varandra.Det kanadentiska habbohotell har även ett annat erbjudande där man kommer att få 20 habbomynt för $3.00 vilket det bör vara mindre habbomynt om det inte var rea.

JoeySancto har gjort eller skapat en grupp för alla som talar eller gillar det polska språket.
I intervjun med gruppens ägare så berättar han att han skapade en polskgrupp för både han själv och alla andra habbosar som gillar Polen och dess språk & kultur.
För er som vill läsa intervjun med JoeySancto, gruppens ägare, klicka här!

Klicka här för att komma till gruppen Polski.

Det finns fortfarande chansen att gå hinderbanan som hör till Around the world.
Man ska förstås först och främst logga in på kanadentiska habbohotell, sedan till Guestroom, sen finns det en våning som heter något med Around the world Entrance, har jag för mig om jag inte minns fel. Det finns endast ett rum som är öppet, resten är låsta med kod. Gå igenom hinderbanan tills du kommer till det sista rummet där det finns en speciell kod för att kunna vinna ett pris.

Men hinderbanorna är inte så lätta, har man tur så kanske man lyckas ta sig igenom bana 2 & 4.
Good luck anyway canadian habbos wishes Habbos!
788.GIF

Skrevs av -Star-Girl- onsdag, 23 januari 2008

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla