Executive Challenge, Januari rea & WWE Superstar [.COM]

Executive Challenge har nått sitt slut och vinnaren för den här tävlingen/utmaningen presenterades igår kl. 02:00 inne på talangteatern, vilket på engelska heter den alltså "theaterdome". För er som inte visste!
Tyvärr så låg jag i min säng och susade gott så jag vet inte vem som vann, men de amerikanska habbostaffen kommer nog att skriva en nyhet om vem som vann Executive Challenge på måndag. Då får jag och ni veta vem som vann den här tävlingen/utmaningen!
Congratulations to whatever who won the Executive Challenge wishes Habbos!

Förra frågan på gissningstävlingen som är en del utav executive challenge börjar nå mot sitt slut. Vad jag tror så kan det bero på att executive challlenge är slut och vinnaren har blivit korrad och nu är det bara en sista fråga som handlar om vilken sorts möbel såldes mest mellan 2 datum, vilket jag senare kommer att skriva.

Förra gissningsfrågan lyder så här:
Onsdagen den 23:e januari 2008, hur många säckar (20 habbomynt) "köptes/löstes in?
Svaret på denna frågan var 1151st säckar som såldes/löses in.
Congratulations to you all who guessed it right wishes Habbos!Nästa och härmed sista fråga lyder så här:
Vilken executive möbel såldes mest mellan 11 januari - 24 januari?
Klicka här för att skriva in din gissning och medan ni är där kan ni ta en titt vilka som vann den förra frågan.

Idag, lördagen den 26:e januari 2008, avgörs det om vem som kommer att vinna titeln som WWE Superstar kl. 01:00 i det allmänna rummet Basement Lobby.
Om ni fortfarande inte har röstat om vem som kommer att gå in i ringen först, lämna ringen först repsketive sist och vem som kommer att vinna, gör det nu innan röstningen stängs.

Man har chansen att vara med och tävla om en resa till Wrestlemania 24 som ligger i Florida. Resan inkluderar resan dit (hem vet jag inte), hotell, biljetter till WWE. Men det gäller bara för de som lyckas få minst ett rätt om t.ex. att man de man gissade på kom in i ringen först och lämnade ringen sist, då har man 2rätt. Så man måste ha minst ett rätt så välj försiktigt.
Klicka här för att rösta!
Good luck american habbos and wrestlers wishes Habbos!

Sen på söndagen den 27:e januari 2008 kl. 02:00 kan man se WWE Royal Rumble-live på något som kallas för pay-per-view, vilket låter som att man måste betala för att se det. Vi får se vilka som lyckas vinna den där resan till Florida!


Good luck to you all american habbos wishes Habbos!

Vill du gå med i Habbo Royal Rumble gruppen?
Klicka bara på gruppens namn och joina sen!

En liten januari rea har påbörjat i amerikanska habbohotell. Bubbelbad, sängar, robust, classic, badrumsmöbler, m.m. har rea just nu ända fram till 28:e januari 2008.
Alla de här möbler som har rea kan ni nog hitta under möbelkategorin Limited Edition. Det finns även en rosa säng som säljs till den 28:e januari.

Skrevs av -Star-Girl- lördag, 26 januari 2008

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla