Recension av .: I G L O O :.

Rum: .: I G L O O :.
Ägare: .:Majsner:.
Betyg: 8/10

Klicka här för bild på rummet »

Vintern må vara över, men jag kan tyvärr inte hålla mig borta från kyliga rum som habbosar har byggt i sina rum. Kylan börjar sakta men säkert bli till värme, vilket många av er habbosar verkar tycka om, medan jag själv ogillar för varmt och föredrar hellre regn och moln framför solsken fem dagar i rad.

Ett annat vinterrum som jag har hittat för några år sen är ett mysigt, men också lite ängsligt rum som Majsner har byggt. För det som finns i ett av hennes rum är nämligen en igloo.

Det är en annorlunda igloo och inte den som man tror sig att en igloo ska se ut, för vanligtvis när ni hör ordet ”igloo” föreställer ni säkert en oval igloo med ett lagom stort hål som man kan krypa in i och ta skydd från vilda djur eller annan fara, samt att få sova.

Denna igloo är snarare en mer åt det fyrkantiga hållet som har byggts upp av stora snöbollar i form av Snögubbe del 1 av 3. Tillsammans med vita ljus på fat så lyfter det upp den mysiga atmosfären i denna igloo, och det var ju tur att rummets ägare valde att ha med fina ljus. Annars hade det varit lite ensamt i rummet.

För att kunna ta sig in till igloon så finns det mysiga, sköna och härliga snöpuffar att sätta sig på när man är inne i igloon. Dock kan det nog kännas lite svårt att hitta fram till snöpuffens ingång och måste (damp)klicka runt vänstra snöpuffen som sticker utanför igloon lite grann, men med lite tålamod så lyckats man till slut ta sig in i mysiga igloo.

Positivt om rummet:
- Kylan
- Snöpuffar som passar in på de stora snöbollarna
- Vita ljusen på faten

Negativt om rummet:
Det knepiga är att ta sig in till igloon så kanske uppdatera rummet med en wired som tar en till en av platserna i igloo.
Lite ängsligt och ensamt kan det nog kännas om man är ensam i rummet. Ha gärna någon mer möbel i rummet som smälter ihop med igloon.

Med andra ord så är det här ett rum som jag gillar och om ni inte orkar med värmen och svetten som rinner nerför er hals och lite överallt på kroppen så beger er till ett vinterrum som detta och kyl ner er. Känn på min underbara årstid mitt på sommaren. Hit kommer jag att vara om inte i annat vinterrum för kylans skull :D

Skrevs av -Star-Girl- fredag, 24 maj 2013

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-