Recension av - Grillfest

Rum: - Grillfest
Ägare: HolidayMan
Betyg: 9/10

Klicka här för bild på rummet »

Att hitta ett rum att skriva en recension var inte så lätt som jag trodde att det skulle vara, speciellt när man söker via tags. Efter några försök bestämde jag mig att kika in på några av mina habbo vännernas rum via den nya funktionen på hotellet, nämligen man går via habbons profil inne på hotellet, sedan rum.

Då fann jag ett rum som hade fått namnet "Grillfest" och eftersom det börjar närmar sig grilltider i verkligheten så tänkte jag ta en titt i rummet. Det visade sig att det här är rummet till alla er som vill ha något grillat inte bara i verkligheten, utan också på habbo hotell.

red BBQ machine För även om rummet är litet och kaske lite trångt om man skulle vara många habbosar som ska på en grillfest, så är det ett mysigt rum för en grillfest. Det lär inte bli en lång väntan på maten medan den grillas på grillen, för i rummet finns det tre BBQ grillar, en blå, en röd och en grön, varav en av de är öppna för hungriga habbosar. Medan de andra två får man improvisera med roleplay att man öppnar grillens lock och ni känner redan till resten av processen.

På marken finner man två olika sorters golvmöbler, ett är gräsplättar som är uteplatsen. Medan det andra området har habboween trägolv, som inte ser ut som habboween golv, utan ett vanligt trägolv. Golvet ska symbolisera inomhus, medan gräsplättarna utomhus. Vilket i och för sig är snyggt, men om det är en grillfest utomhus borde trägolven ersättas med gräsplättar. Dock ska det nog vara så att trägolvens sida är terassen, medan gräsplättarnas sida är utomhus där man stiger ner till grillen för att hämta mat och tillbaka till sin sittplats.

Det är en mycket fin utsikt, som om man grillar under solnedgången.

Däremot när det gäller kassaskåpet som ger en kopp kaffe java, så står den lite konstigt, vilket själva ägaren av rummet redan påpekade medan jag höll på att skriva. För den blockerar vägen fram till papperskorgen, som står bakom kassaskåpet, och man vill helst inte låta använda tallrikar, flaskor och annat skräp ligga framme på bordet och låta vinden blåsa iväg skräpet till någon buske.

Kanske kan HolidayMan, vår recensent, byta ut en av grillarna och lägga kassaskåpet eller papperskorgen på platsen. Annars får vi väl försöka pricka rätt i papperskorgen när papptallriken ska slängas i.

Det är precis det jag ska försöka med min papptallrik som jag mumsade i mig en hamburgare från grillen och det gick väl sådär. Den snarare flög ... förbi papperskorgen och nu ska jag genast bege mig ner till Picknick Parken och hitta papptallriken och slänga den i en papperskorg.

Positivt om rummet:
- En fin utsikt
- Passande möbler till inomhusområdet, eller också terassen. Om man ska se det på det sättet.
- Många BBQ grillar så väntan på mat varar inte länge
- Härliga lampor som passar in med utsikten och terrassen.

Negativt om rummet:
- Kassaskåpet som står framför papperskorgen. Så blir lite svårt att nå fram och slänga i skräpet.

Ett mysigt, litet rum för en grillfest till alla er som vill grillar en dag på habbo hotell, men var försiktiga när ni ska slänga ert skräp i papperskorgen så den inte flyger ner till någon närliggande park. För det visade sig att tallriken jag slängde hamnade uppe i ett av träden i Picknick Parken och det var en utmaning att klättra upp och ner med tallriken mellan tänderna. Men ner kom jag och papptallriken hamnade till slut i en papperskorg.

Kom förbi HolidayMan´s grillfestrum och grillar lite :)

Skrevs av -Star-Girl- söndag, 16 juni 2013

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-