Recension av Bling Nattklubb- PARTY

Rum: Bling Nattklubb- PARTY
Ägare: Cindosa
Betyg: 9/10

Klicka här för bild på rummet »

Nu har nog alla som går i skolan fått sitt sommarlov, en del har till och med blivit så stora att de kan besöka någon nattklubb på stan. Det är inte så konstigt heller då många går ut gymnasiet och ska fira för fullt. Men för en del kan det vara ett långt tag kvar tills man får uppleva det, och därför har jag hittat en väldigt grym nattklubb här på Habbo Hotell Sverige. Besök rummet för att få ett visst "Huumm" om hur det kan se ut på en nattklubb.

Väggdesign Cindosa som är skaparen och ägaren av nattklubben, har kreativt använt sig av 3 lager bling kylskåp party för att stapla den elegant nattklubbsväggen. Den lila färgen som ges ut speglar sig in i det bruna bling slippade trägolvet. Men det eleganta och kreativa med väggen är att genom att Cindosa har skjutit in kylskåpen, har han mellan översta och understa lagret sattit ut djupt vatten som ger väggen en lite glänsande lystik. Jag frågade Cindosa när vi möttes till sidanom vid väggen, där det också finns sittplatser där man kan vila sig. Jag frågade hur han tänkte, han nämnde att han fick inspiration från Habbo.com där en person byggde en vägg av kylskåp. Cindosas tanke med vattnett emellan var för att få fönster över nattklubben. Cindosa berättar även hur svårt det var att få tag på 86-87 stycken kylskåp, men efter 1 års jagande fick han tag på sina byten.

barhörnanNattklubben har det mesta som en klubb bör ha, bland annat är partyborden och barstolarna utsatta och där finns både tilltugg och dryck serverad. Där bör man ta chansen att ragga upp någon, bjuda honom/henne på en margarita eller liknande klubbdryck, och lära känna varandra helt enkelt.

Vid det här laget lär du ha träffat och lärt känna någon speciell, vem vet, kanske så speciell att han/hon är värdig en dans? Dans eller inte så finns ett mycket välgjord dansgolv med brunt stengolv om omfanar modulplattorna, gul, rosa, blå osv. Men det är inte vilka färger som helst, utan de valen Cindosa valde var något speciellt. Varje centimeter räknas, och plattorna ska även ställas i en ordning så att färgerna passar in i varandra.
barhörnan

Positivt om rummet:
- Nattklubbsväggen är något jag inte kan släppa blicken ifrån, väldigt kreativt och snyggt byggt.
- Tillräckligt stor yta för att både dansa, småprata eller vem vet, kanske rida på en häst?
- Ekonomin, Cindosa har inte använt många olika möbler som kan påverka ens ekonomi och kanske göra rummet för "mycket". Detta var enkelt och välgjort.

Negativt om rummet:
-Det enda negativa om rummet är att till höger så aknas ett "djupt vatten" som ger "fönstret" en lucka, det tycker jag att Cindosa kan fixa.

Skrevs av Drevigt söndag, 16 juni 2013

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-