Recension av The Black Pearl [.dk]

Rum: The Black Pearl [.dk]
Ägare: Po!ice
Betyg: 8/10

Klicka här för bild på rummet »

Så fort jag anlände till detta piratrum blev jag överväldigad över resultatet på dessa nya rum. Även om jag har nämnt att de nya piratmöblerna förstör känslorna att bygga upp ett piratskepp med hjälp av robust möbler som man gjorde innan dessa möbler kom, så är de ändå fina.

Ett piratrum har jag hittat, dock skedde detta hos vårt grannhotell, nämligen danska hotellet. Under piratäventyret kommer man att få stöta på en mängd av piratrum och alla är lika fina. Så även om just ert piratrum inte får en plats i en recension så ska ni inte känna er ledsna för att rummet inte är tillräckligt fint, för den är lika fin som alla andras.

skeppets roder Detta danska piratrum finns det ett skepp med rodret på fören (skeppets framsida), medan i aktern finns det ett vapenförråd som piraterna kan hämta ett svärd att försvara sig mot både kanoner och andra pirater som försöker borda deras skepp. Det är mäktiga svärd som kan hindra en kanonkula skjuta sönder skeppet, hihi.

På skeppet finns det också en papegoja och en kapten som kontrollerar att allt är okej på skeppet. Inget får går fel under deras skeppsresa, aight. Det här är ett piratskepp som har två flaggor, ett i toppen på masten och den andra på fören. Vet inte riktigt om det skulle räcka med en flagga på toppen, för det är oftast flaggan i topp som visar vilket skepp det är från långt håll med en kikare.

monkeys island Med andra ord så har detta skepp precis gått i hamn, men ovanligt nära till en strand eller snarare en liten ö. Denna lilla ö har en apa simmat och bosatt sig på, för det finns en palmträd, kokosnötter, en skattkista som den kan sova på, kanon och -kulor som ett skepp kan ha glömt kvar på ön. Denna ö passar och passar inte in i rummet, för när man är vid en hamn så borde en ö finnas en bra bit ifrån och inte så nära som det är här. Dock har jag inget emot att fantisera att jag har simmat många kilometer tills jag kommer till ön.

Däremot har ägaren valt att använda sig en bakgrund som visar havet och en annan ö. Om ön ska vara kvar i rummet så kanske man kan ställa det i ett hörn i rummet. Kanske sydost om skeppets akter? Sedan flytta flaskan i vattnet längre fram. Det vore värt att prova och se.

Positivt om rummet
+ Piratskeppets uppbyggnad, även om alla andra skepp är likadana.
+ Hamnen
+ Den lilla ön som apan bor på
+ Bakgrunden passar fint in

Negativt om rummet
- Piratflaggorna. Tror flaggan i topp räcker för att visa för andra skepp att just detta skepp är ett piratskepp.
- Den lilla ön är både positivt och lite negativt, men med bakgrunden i synligt fält kanske ön kan flyttas till ett hörn istället(?)

skeppets masttopp

Det är med andra ord ett fint rum inom pirattemat. Om man behöver proviant inför nästa sjöresa så är det bara att stiga in i teleporter så kommer ni ut till affären, eller det får vi hoppas att det gör. Annars får ni använda fantasin att ni är och handlar mat och annat till er sjöresa.

Ett skepp som är värt att besökas, om ni har ett habbokonto hos danska hotellet förstås.

Först när jag besökte detta rum blev betyget 10 av 10, fullpott. Men nu i efterhand får den så mycket ni kan se ovan.

Skrevs av -Star-Girl- måndag, 2 september 2013

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-