Recension av Pirates of Somalia

Rum: Pirates of Somalia
Ägare: jenniferrari
Betyg: 8/10

Klicka här för bild på rummet »

Det var pirattider på habbo hotell och som pirat måste man stiga ombord på ett piratskepp med en kapten som är omtänksam, men samtidigt lite elak att kunna stjäla skatter från andra pirater. Ett piratskepp har jag hittat, som var efter cirka en vecka sen alien, jenniferrari, spred om sitt piratskepp på habbo hotell. Det finns säkert många fler piratskepp där ute, så vill ni få ert piratskepp skriven i en recension, tagga piratrummet med taggen pirat.

-Star-Girl- as captain at the rode Här har vår välbekanta alien habbor byggt upp ett skepp med sina bara händer. Det måste vara en stark alien, för dessa brädor väger inte lite. Det är väl inte så konstigt att man ser alien sova på bilden, men hon lär nog falla pladask antingen rakt ner i vattnet eller bak på sanden.

Nog med alien och vidare till rummet. Det är ett piratskepp som precis som alla andra, dock en mindre variant. Så en piratbesättning som Kaptenen Barbossa från filmerna Pirates of Caribbean lär det nog inte få plats, däremot om en habbokapten söker ett piratskepp så kan man fråga alien om lov eller så åker man på en jungfruresa med alien och hennes skepp.

Detta piratskepp har en styrratt, som sitter på fören på skeppet, precis som några båtar man säkert har fantiserat om. Skattkistor längre bak i aktern, en står öppen och en stängd. Får väl hoppas att ingen pirat är girig nog att ta några slantar från aliens skepp.

En stor mast, precis som alla andra piratskepp, finns det också på aliens skepp. Här verkar alien inte nöja sig med en piratflagga, utan har två stycken. Ett på spejarens plats uppe på masten och ett annat nere på fören.

Om besättningen vill slänga en landkrabba överbord så finns det en planka som denne kan gå på och antingen hoppa ner självmant eller bli nerknuffad.

palm på strand Detta är ett piratskepp som ska precis bege sig av från land och ut till havs för ännu en resa. För bakom skeppet är det en bit av en strand med en palm, tunna med bronsmynt på och bredvid och några flaskor. Det kan möjligtvis vara pirater från Somalia som precis har tagit, köpt eller funnit en skatt som de vill ta hem till sitt land.

Positivt om rummet
(+) Ett piratskepp med passande flaggor som visar att man är en pirat och inte ett kungligt skepp.
(+) Lilla stranden med sin lilla palm, flaskor och mynt.
(+) Skeppets uppbyggnad med träplankor och tyg.

Negativt om rummet
(-) Plankan som jag på något sätt och vis inte riktigt är lämpligt att ha den så nära kaptenen. För tänk om en pirat och kaptenen blir osams att piraten passar på att knuffa ut kaptenen mot plankan och plums i böljan är kaptenen. Kanske flytta den en bit ifrån rodet men ändå kunna stiga ombord på skeppet.
(-) Kanske är det flaggan på fören, kanske inte. Kanske räcker det med en flagga, kanske inte. Om det är flaggan eller inte så är det något i rummet.

-Star-Girl- on pirate ship, ahoy

Första gången jag besökte rummet så ser den ut som ni kan se på bilden. Däremot när ni besöker rummet fr.o.m. igår, söndagen den 1 September 2013, så har alien byggt om rummet lite grann att skeppet har fått en extra rum på däck och även stranden har piffat upp lite grann.

Har ni också byggt ett piratrum på svenska habbo hotell? Har ni kvar den sen dess? Tagga ert rum med pirat så kanske jag kommer förbi och bli imponerande av resultatet och börja skriva om rummet.

Skrevs av -Star-Girl- fredag, 13 september 2013

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-