Recension av Myshörna

Rum: Myshörna
Ägare: MC-Disko
Betyg: 7/10

Klicka här för bild på rummet »

Är det för kallt att ni fryser tårna av er? Letar ni efter ett rum där ni kan mysa utan kylan? Då finns det ett rum för er som saknar våren och sommaren medan jag njuter av vintern som är här.

När jag upptäckte rummet så trodde jag inte att jag skulle få se en sådan mysigt rum som detta. Även om ljuset från mood light inte riktigt passar in, så har habbon MC-Disko byggt ett fint och mysigt rum som han och andra habbosar kan sitta och mysa tillsammans med chatt och skratt.

Rummet har ägaren "tapetserat" väggmöbeln Skogen och har sedan valt ut passande skogsmöbler såsom Högt Träd, trädstolen och träsätet. Man får intrycket att man sitter i en stuga någonstans ute i skogen och myser tillsammans med sina habbovänner över en kopp kaffe eller te. Eller varför inte en kopp med varm choklad?

Extra mysigt blir det i rummet med två fat värmeljus och relax möbeln Feng Gung.
kaninen i myshörnan Däremot när det gäller de två robust ljusen som står bakom en hc soffa, så tycker man ibland att de borde placeras någon annanstans i lilla rummet, men samtidigt undrar jag också var ljusens nya placering ska vara i rummet. Så det blir ju en del flytt för att testa sig fram.

Det är så gulligt med kaninen (Påskharen) som sitter ovanför tunna med julmust och serverar till alla habbosar som vill ha något att dricka i rummet. Det är gott.

För den som inte är speciellt uppmärksam, lägger man inte märke till att en del av golvet är inte täckt med grön matta. Vilket vore mer snyggt om rummet vore täckt med gröna mattor så får man ännu mer känsla att man befinner sig i en stuga ute i skogen. Med den bit av golvet som syns känns det en blandning av inom- och utomhus.

Med andra ord så är det faktiskt ett mysigt, litet rum som ni, habbosar, kan hänga tillsammans med MC-Disko och hans vänner på habbo hotell.

cool trees in the soft area

Positivt med rummet
+ Mysigt, litet rum
+ Kaninen på tunnan med julmust
+ Relax möbeln Feng Gung, faten med värmeljus med sofforna och kuddar får det att bli mysigare.
+ Alla skogsmöbler som ger känslan av skogen.

Negativt om rummet
- Röda lyset från mood light. Tycker det inte passar in till detta mysiga skogsrummet.
- Robust ljusen bakom en av hc sofforna tycks inte riktigt passa in där de står just nu.

Besök det lilla, mysiga rummet som MC-Disko har tagit sin tid att bygga upp ett sådant mysigt rum för att uppleva och känna hur mysigt det är.

Skrevs av -Star-Girl- söndag, 1 december 2013

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-