Recension av [BC] Christmas World [BC]

Rum: [BC] Christmas World [BC]
Ägare: coolast-ztar.4
Betyg: 9/10

Klicka här för bild på rummet »

Julen må vara över. Däremot är vintern kvar i landet och kylan klänger sig fast, men det betyder inte att pysselarbete är över bara för det.

I år (2013) hade jag tänkt att försöka hitta några julrum på habbo hotell, men tyvärr har inte denna tiden funnits
snötäckta julgranar ännu tills en vän vid namnet coolast-ztar.4 ville visa upp sitt nybyggda julrum där både tomtenissar, nyblivna nissar och alla andra habbosar är välkomna att fira julen med både julgransdans och pyssel till nyårspaket.

När man stiger in i rummet så har man precis kommit ut från den snörika skogen, som man så gärna önskar sig när det är vinter i verkligheten, så kommer man in i en annan ljusrik skog, nämligen många julgranar som står lysande klart i mörkret som på dagen på isen. Vi får hoppas att ägaren har tagit det försiktigt när han pyntade julgranarna från topp till stam ... på isen.

Däremot kan det se lite trångt ut för den som vill ta sig en skridskotur innan man beger sig inomhus. Kanske plocka bort några julgranar och sedan placera de lite snyggt att man kan både ta sig en skridskotur och dansa runt julgranen efter all pyssel inför juldagen.

Den som väljer att ta sig inomhus istället för på isen, så kommer man in till ett område där man kan känna att det är här tomtenissarna sitter och arbetar med julklapparna till snälla barn. Vill man själv hjälpa till är det bara att kavla upp ärmarna, på med tomteluvan och förklädet så är det bara att sätta igång med arbetet.

Vi arbetar som små tomtenissar

Att bli hungrig mitt i arbetet är det ingen nöd på. Eftersom ägaren har tänkt på detta genom att lägga ett avlångt bord som består av julbord med smaskig julmat till hungriga nissar och habbosar. Eller för den som skulle bli törstig och hungrig på en och samma gång så kanske en äggtoddy kan släcka denna hunger och törst. Det lär inte bli någon lång kö till äggtoddyn, för här finns det ett antal stycken. Så blir den blockerad finns det en annan. Det är bra tänkt!

Polkagris fylls på Blickar vi mot ett annat håll i rummet så ser man en hög bokhylla med någon slags polkagrisrör ovanför. Det ser riktigt häftig ut med sådana på bokhyllans topp, som om det är från dessa hyllor som polkagrisen och annan julgodis skapas innan den når hinken i hörnet.

Om vi lyfter blickarna uppåt så ser vi en väldigt fin HABBO-skylt av byggklossar, och det ser så gulligt och snyggt ut.

Detta är ett rum med mycket julstämning att jag skulle så gärna återvända till detta rum inte endast på vintern, utan också under våren, hösten och sommaren.

Positivt om rummet
(+) Julstämningen i rummet
(+) Inomhusområdet
(+) Gott om äggtoddies
(+) Polkagrisrören på hyllorna som ger en häftig effekt om godis och tillverkning.
(+) Det långa julbordet med smaskig -mat
Klossarna som bildar habbo hotell.

Negativt om rummet
(-) Kanske lite för många julgrannar på isen nu i efterhand. Vore trevligt och roligt att kunna åka skridskor på isen utan att trängas bland både habbosar, tomtenissar på rast och julgranar ;)

Om rummet inte finns kvar hos coolast-ztar.4 så får ni nöja er med en bild och hoppas att den återbyggs inför nästa jul om 11 månader.

Hälsning från ägaren av rummet, coolast-ztar.4:

Haha, kul att du skrev en liten recension. När jag läste detta så hade jag ju självklart raderat rummet för länge sen. Men jag hade glömt bort det snygga rummet och har nu återuppbyggt det.
Klicka här för att bege er till rummet!Hälsning från c-ztar:

Rummet raderas men byggs upp igen snart igen! Tack för att ni gillade det, välkomna tillbaka i slutet av året

Skrevs av -Star-Girl- fredag, 24 januari 2014

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-