Recension av -kaffekopp- Espresso House -kaffekopp-

Rum: -kaffekopp- Espresso House -kaffekopp-
Ägare: HiP:2
Betyg: 10/10

Klicka här för bild på rummet »

Efter att har gått omkring och kikat in på mysigt, kyliga vinterrum så började jag gå omkring i andra rum som jag kunde hitta i navigatorn. Då hamnade jag i ett café med namnet Espresso House. Vem trodde att det skulle vara så mysigt som det är, och det är så mysigt att jag bestämde mig att skriva en recension om rummet.

När man kommer in i rummet står man vid entrén vid slottsmurens pelare. Sen är det bara att välja om man vill sätta sig där nere eller uppe. Vid några av platserna har ägaren HiP placerat en gosenalle (teddybjörn) till er som vill ha en vän att mysa med när ni dricker ert kaffe eller äter en smaskig kanelbulle eller annan bakelse.

mysig brasa

Annars har HiP använt sig av de möbler som jag kallar för kokosstolarna, om fåtöljen eller stolen har vitt tyg, medan om det är brunt så kanske jag kallar den för chokladstolen för det bruna tyget liknar choklad såsom stolen ser ut på hotellet. Dessa stolar som ägaren har valt passar verkligen in med rummets miljö med dess väggar som troligtvis består av julmöbler.

Vid varje bord ligger det något som man kan pyssla med, som t.ex. dricka egg nog tillsammans med sin kopp kaffe eller te, ta ett blomblad och doppar i sin tekopp eller känna på blommans blad.

-Star-Girl- mumsar i sig Gott om plats verkar det vara för habbosar som vill komma förbi och fika efter en dags arbete hos en klan, militär eller kanske bjuda på sina vänner på en fika på habbo hotellets Espresso House.

Golvet på ovanvåningen har ägaren använt sig av möbler som ser ut som att komma från piratkategorin. Medan golvet på nedre våningen ser ut att vara från habboween. Rätta mig om jag är på fel spår. Detta skiljer sig väldigt bra, så man vet om man är på ovan eller nedre våningen i ägarens kaffemys.

Positivt med rummet
(+) Julmöbler som har använts som ger en vacker känsla av rummet
(+) Cocos, choklad stolar, och andra stolar som har använts passar väl in i rummet.
(+) Julklapparna vid julgranen i hörnet

Negativt om rummet
(-) Inte riktigt negativt, men frågan är ju om det behövs så många olika mat och drycker inne hos servitören, bakom bardisken dvs. Däremot vore det bra om man kunde ta sig dit om det inte finns någon servitör som serverar just då man besöker caféet.

Det är ett mysigt och fint café, så mysigt att en habbor hade somnat när jag kom dit.

habbor har somnat ... zzzz

Skrevs av -Star-Girl- måndag, 10 februari 2014

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-