Recension av ’H’ º Hogwarts

Rum: ’H’ º Hogwarts
Ägare: benzoberzerk
Betyg: 10/10

Klicka här för bild på rummet »

Varning, varning, varning. Denna recension kan innehålla glädjeattacker av ett Harry Potter fan vid namn NamnetBlevJacko. Säg inte att jag inte varnade er.

Jag kommer ihåg första gången jag kom in i rummet, reaktionen från mig var bara wow.
Jag är ett stort Harry Potter fan och med detta rum så kändes det som att jag hade blivit antagen till Hogwarts. Men nog om mig nu.

När du kommer in i rummet teleporteras du med hjälp av Uteplatsenwiredsarna ’’User enters room’’ och ’’Teleport to furni’’. Du teleporteras sedan några rutor fram från dörren. Ungefär fem rutor för att vara exakt.
Då kommer du till något slags uteplats som ser jättefin ut, möblerat med stugtegel, stengolv, stadsbänkar m.m. Och jag måste säga att stadsbänkarna med snö på passade in perfekt!

Gotiska portenNu till att verkligen få komma in till skolan så måste man ha ett lösenord för att öppna den gotiska porten, och som tur är så är jag lärare och har det lösenordet.
Efter att lösenordet har skrivits in så får man skynda sig med att gå igenom den gotiska porten och därefter stängs den. Men då teleporteras ni inte bara in i skolan, ni måste joina rumgruppen med namnet ’’ ’H’ º Hogwarts ’’, likadant som rumsnamnet.
Och därefter så teleporteras ni in i skolan och en ny uteplats.

Ja, det var väl själva entrén. Går du sedan in i Iron maidenThe Grand Staircase teleporten så öppnas denna nya värld för dig, för just dig.
Och oj vad benzoberzerk, tillsammans med carpet, har byggt här, närmare 36 (!!!!) rum med olika handlingar i. Till exempel Hagrids hut, Potions class, Myrtle’s bathroom m.m. Ja, hela hogwarts har verkligen teleporterats in till Habbo och sedan stannat där.
Jag älskar det. Stugteglet som bygger upp slottet, stengolvet som knakar när man går på det, Iron Maiden teleportrarna och så mycket mer! Benzoberzerk och carpet alltså, riktiga byggarklippor.

Positiva saker om rummet;
- STUGTEGLET, STENGOLVET OCH TELEPORTRARNA.
- Att ägaren har byggt upp hela Hogwarts, och inte lämnat något som fanns i böckerna och filmerna utanför. Allt finns.
- Den roliga Duellklubben som har blivit Habbo’s nya toppenspel.
- Jadu, nästan allt.

Negativa saker om rummet;
- Att det är lösenord, tänk om någon Habbo vill komma in och det inte är någon lärare där.
- Lösenord i olika rum som man måste skriva innan man får gå igenom salar, tänk om någon Habbo inte har svaret på dess gåta.

Skrevs av NamnetBlevJacko söndag, 16 februari 2014

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-