Recension av Alchemy Class Room [.com]

Rum: Alchemy Class Room [.com]
Ägare: drumspony
Betyg: 9/10

Klicka här för bild på rummet »

Det var ett tag sen som jag checkade in på amerikanska habbo hotell, så jag passade på att logga in och se mig omkring. Efter att har provat på några spelutmaningar, så undrade jag om det fanns några olympiska rum på detta hotell, med tanken på att det var nyss vinter OS 2014 på tv som i nyhetsmedier.

moi experimenterar Istället för att stötta på kyliga rum så kom jag in till en uråldrig, men fin hall med dörrar (teleporter). Plötsligt stiger jag in ett rum som inte alls har något med vinter OS att göra, nämligen ett klassrum. Jag steg tidigare in i ett annat klassrum, men det här är ett klassrum i en fin stil.

I klassrummet får det plats med sex elever som vill lära sig alkemi (eller ska vi säga magi). Vid eleverna finns det ett skrivbord i form av den klassiska skrivbordet med en bok uppslagen och lampan tänd. En annan lampa (HC retro vägglampa) som också är påslagen. Det är bra att lampan är tänd, för inte ska man råka blanda i fel ingrediens i sin "potion" från den magiska formeln man vill prova på.

För eleven som känner sig redo att prova på sin alkemiska formel så finns det en liten hörna för detta ändamål.
kitchen for alchemy Känslan för detta lilla området påminner lite mer om ett kök än en hörna för magiska formler. Hade det inte varit för den rosa häxkittel och möbeln med hjärna i (vad den nu hette), så hade kökskänslan varit mycket starkare, men just nu går det mellan kök och inte kök. Däremot finns det plats för en elev i denna hörnan, så det blir trångt om mer än en ska experimentera med sin formeln man vill testa.

Vid ett annat hörn i rummet sitter magistern, eller läraren, bakom sitt "skrivbord", dvs kateder. Under katedern ligger det en matta från Business kategorin, vilket jag undrar lite grann om den behövs. Antagligen är det för att markera ut att det är magisterns område, men tror nog att det skulle sitta fint om denne togs bort och ersattes med en annan matta. Bakom magistern sitter det en tavla på väggen, vilket är passande. För eleverna ska ju veta att det är här han/hon sitter.

Däremot hade det suttit fint med ytterligare en eller två mattor under elevernas skrivbord. För just nu är det en HC persisk matta och det känns lite tomt med bara en.

the magister

Positivt om rummet
(+) Magisterns kateder med tavlan bakom
(+) Möbler som används till elevernas plats passar mycket bra in på temat
(+) Lilla området för alkemiska experiment
(+) En häxkittel som framhäver känslan av magi än bara kök
(+) Passande matta under elevernas fötter

Negativt om rummet
(-) Bara en persisk matta, vilket känns lite ensamt på golvets yta vid eleverna
(-) Behövs det en business matta under magisterns skrivbord?
(-) Kanske hänger HC vägglampan och tavlan med ”habboskaparen med nyckel” lite högt, eller?

Med andra ord är det här ett fint rum för just skolämnet alkemi. För er som vill till ta er in till detta rum på amerikanska hotellet så söker ni på owner:drumspony. Sedan beger er till rummet Grand Hall Way. Vilken dörr det nu var kommer jag inte ihåg, men det är bara att leta :]

Ha en magisk påskhelg, önskar vi på Habbos.

Skrevs av -Star-Girl- lördag, 19 april 2014

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-