Recension av ..... SnowStorm Lobbyn

Rum: ..... SnowStorm Lobbyn
Ägare: Mrfotboll14
Betyg: 6/10

Klicka här för bild på rummet »

Detta rum gav mig en flashback till den tiden då snowstorm var en grej. När folk verkligen spelade det och man fick supersnygga tärnings-emblem. Det var en nostalgitripp från början till slut och det var jätteroligt att recensera rummet.

Innan jag kom in i rummet så hade jag ingen aning om vad det var för rum. Väl inne i rummet såg jag först av allt massa trägolv och mattor, och tänkte, hmm.. Kan detta vara? Det kan väl inte vara, Snowstorm lobbyn? Jorå. Det var det.

Ingemar från Mrfotboll14's rumDet första jag ville göra var att träffa caféarbetaren Ingemar.
Frågade om en latte och fick en té, frågade om kaffe och fick en latte och till slut när jag frågade om té så fick jag kaffe. Det var confusing men även pga det så var jag superglad. För hallå, enligt mitt minne hette han Ingemar... OCH HAN VAR DÄR!! Oj förlåt mig, blev lite överspelt där.

För att ha byggt upp rummet även vid väggarna snyggt gjorde mig väldigt imponerad, eftersom att Habbo använde en bild som dom lade in bakom rummet så det såg ut som att det var en stor stuga med Fönsterbrädabacke och allt utanför. Mrfotboll14 använde sig av stugtegel(!) för att bygga upp stugan och akvarium fönster samt ecotron gardiner som tillsammans liknade de originella fönsterna skrämmande mycket.
Det är coolt hur han kan ha byggt upp rummet med så många olika material som man inte skulle kunna tro användas för sådant det användes för, mer om det senare i recensionen.

Det är allt som allt ett mycket bra rum fast ganska simpelt, skulle velat ha det mer liknande den gamla snowstorm lobbyn, då adderat massa Snowstorm små detaljer som gjorde det gamla snowstorm lobbyn levande. Som t.ex sittplatserna runt om i rummet och inte bara julbänkarna, robust barstolarna och de mysiga beige fåtöljerna.
Skulle även velat haft dörrteleportrarna och ifall det skulle finnas skulle de leda till något annat coolt rum som i originalet. Dock förstörde det somriga trädet i det vänstra hörnet av rummet.. Det ska vara ett vinterrum inte sommarrum.

Rummet känns dock kopierat från ett rum som skapades av en användare på det amerikanska hotellet. .ExtremeSlayer skapade snowstorm lobbyn tillsammans med den amerikanska fansiten Habbox senare i 2014. Vilket var dåligt. För att se en bild på det rummet, den här bilden.

Positivt med rummet:
(+) Kreativiteten med möbler.
(+) Det liknade originalet.
(+) Majoriteten av möblerna är från byggarklubben, vilket visar vad stort utbud byggarklubben har.
(+) Majoriteten av möblerna finns även i originalrummet.
(+) De fångade piraterna- tavlan ersatte krokodiltavlan superbra.

Negativt med rummet:
(-) Dålig BOT, men gott té.
(-) Plagiatet av .ExtremeSlayer's rum.
(-) Inte lika mycket möbler som originalet, så det liknade inte originalet till 100% men det var ändå bra byggt.
(-) Det somriga trädet.

Skrevs av NamnetBlevJacko onsdag, 14 januari 2015

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-