Recension av Asian Power *hjärta*

Rum: Asian Power *hjärta*
Ägare: Tonzy
Betyg: 5/10

Klicka här för bild på rummet »

En promenad inne på habbo hotell ledde till slut till ett mysigt rum med asiatiskt inredning. Det är inte ett perfekt byggt rum, men mysigt känns det trots att utrymmet på många ställen känns lite tomt.

Rummet består endast av asiatiska möbler, från ingången till resten av rummet. Vid ingången blir man bemött av en vacker kinesisk månport.
soffhörnan i rummetBredvid porten hittar man förfriskningar i form av te, för den som skulle bli törstig efter mycket snack i rummet eller om man skulle somna på en av de många kinesiska soffor som finns nedanför trappstegen.

Som jag nyss nämnde finns det gott om sittplatser, eller kanske också sovplatser. Åtminstone får man använda fantasin om man ska sova på en av kinesiska sofforna i rummet ifall någon skulle få för sig att sätta sig på ens huvud när man ligger på en av sofforna.

Vid ena soffhörnet finns det ett Chabu Dai bord, ett sådant bord där man kan få olika asiatiska maträtter serverat med ett par klick ifrån.

På väggarna pryder det finfina tavlor från Kakejiku tavlor till böneband och en Japans flagga. Ett stort kinesiskt fönster sitter precis mellan två hängtavlor, vilket passar mycket fint. Kanske hänger tavlorna lite för högt, så det vore en bra idé att sänka ner tavlorna lite grann.

En sak som jag inte riktigt tycker passar särskilt bra in på rummet är väggpostern China Town. Antingen skifta utseende på denna eller ta bort den helt. Känns inte som att den passar in i rummets sammanhang.

väggen med tavlor

Positivt om rummet
(+) De två kinesiska lyktor vid trappstegen
(+) Kinesiska soffornas placering i rummets nedre våning
(+) Det stora fönstret med tavlorna bredvid
(+) Gott om te att dricka väl i rummet

Negativt om rummet
(-) Väggpostern China Town. På sätt och vis passar den inte riktigt in i rummet.
(-) Tavlorna bredvid stora fönstret hänger en aning för högt upp. Sänk de lite grann så ser det nog lite finare ut.
(-) Det tomma utrymmet. Kanske passar det bra med en eller två mattor på golvet med lila tapeter och golv?

Med andra ord är det här ett mysigt asiatiskt rum med två ståtliga kinesiska lyktor där detta är ett av de många rummen som man kan fira det kinesiska nyåret på habbo hotell.

Skrevs av -Star-Girl- onsdag, 21 januari 2015

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-