Recension av Oldschool chillin´

Rum: Oldschool chillin´
Ägare: Weediie
Betyg: 7/10

När jag kom in i detta rum påminde detta minnesrum om Goth's HHC (Habbo Hjälpcentral). Det kan nog beror på att rummets form är samma hos både detta minnesrum som hos Goth.

drake och ren i minnesrum. Jag gnager på blad

Det ser något mysigt ut, men det som får känslan att rycka undan är hur gräsmattorna utanför myshörnan i hörnet (längst upp i rummet) ligger vid just det tillfälle som jag besökte rummet. Det ena gräset ligger på det andra, vilket man kan se väldigt tydligt. Även om gräs växer på gräs ger det en annan känsla när gräs växer på gräs inne på habbo hotellets golv. Medan jag gnager på bladet från ananasplantan undrar jag om inte gräset borde ligga på ett sätt att den ligger antingen diagonalt till det andra gräset eller bredvid.

Men det jag gillar i detta minnesrum är snögloben med ananasplanta bakom sig. Det ser så vackert. Lika fint är det med en lila drake mellan två gröna fontäner. Jag får väl hoppas att vattnet är kallt och inte varmt när det skall drickas från dessa.

Något som också ger mig blandade känslor i Weediiees minnesrum är det som sitter på väggarna. Det är fina postrar som sitter lite här och där på väggen på bägge sidorna, men de sitter lite huller om buller vilket ger mig en stökig känsla. Det hade varit bra om Weediie hade kunnat placera väggpostrarna på ett snyggt sätt än att hänga upp var och en av postrarna hur som helst.

Lila dinoägg Positivt om rummet
(+) Snögloben med ananasplanta i bakgrunden
(+) Ingången med markisen, holotösen och -pojken som hälsar på besökarna välkomna till minnesrummet med fina rariteter.
(+) Myshörnan i hörnan där uppe i rummet
(+) Lila draken med två gröna fontäner bredvid

Negativt om rummet
(-) Gräsmattor som sitter lite slarvigt utanför myshörnan
(-) Postrarna på väggen som sitter huller och buller
(-) Den tomma ytan på andra sidan som jag blickar mot

Här är rummet om ni vill ta bilder på ett antal rariteter som har kommit till svenska habbo hotell genom åren före domedagen.

drakar i minnesrum

Eftertanke
Efter några månader sen jag besökte hans minnesrum och snart dags för skandinaviska habbo hotellens domedag upptäcker jag att det är enormt många sällsynta möbler (rariteter = rares) i rummet. Däremot var det inte detta som gjorde att poängen sjönk när beslutet om vinnaren till tävlingen om finaste minnesrummet.

Med tanken på att du, Weediie, har så många sällsynta möbler är det en bra idé att ta bilder på dessa med din habbogubbe stående bredvid som minne på att du har lyckats skaffa dig en rare som snöglob, hc soffa, mockamaskin, drakar (som är så mäktigt fina), markis, gröna fontäner och dinoägg (vars ägg kan vara en drake än en dinosaur, vem vet?).

I och för sig lyckades jag inte publicera recensionen med ovanstående text före den 29 April 2015. Förhoppningsvis sparade du bilder på dina fina rariteter som du har lyckats skaffa under den tid som det tog dig att få en rare som du har velat ha sen du kom till svenska habbo community för första gången.

Bra byggt, trots stöket och oordningen.

Skrevs av -Star-Girl- måndag, 18 maj 2015

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-