Recension av [OR] Battle Ball Lounge (.nl)

Rum: [OR] Battle Ball Lounge (.nl)
Ägare: Tullip
Betyg: 9/10

Klicka här för bild på rummet »

Tänk att få återuppleva den gamla Battle Ball lounge där alla samlades om man ville spela en eller flera omgångar av spelet Battle Ball, som sedan utvecklades till Battle Ball Rebound. Numera finns inte rummet kvar sen de (Sulake) bestämde sig att plocka ner Battle Ball och Rebound ner till habbokällaren för historisk ögonblick.

Men en habbor hos nederländska habbo hotell har lyckats återskapa denna lounge som ger en känsla renässans och en tillbakablick på ett ungefär hur denna lounge såg ut för sju år sen.

Om ni är en erfaren medlem på communityt habbo hotell så kommer ni säkert ihåg ingången till loungen.

battle ball lounge chillområde

Denna har rummets ägare använt sig av BB-plattor, sedan butiksplantor som blir de plantor som fanns i rummet, röda möbler i form av moduler och igloo hörn (som man fick från julkalender 2007). Detta har hon lyckats göra ett bra jobb. Eftersom det var ju så den original battle ball lounge också hade det vid ingången.

Vidare in till rummet så går man upp till "andra våningen" där man stöter på möbler från Anna-kategorin i turkos och gula färger tillsammans med lite röda moduler. Dessa möbler finns inte enbart på andra våningen, utan också på "tredje våningen". Jag vet inte riktigt om gula Anna-möbler passar så bra ihop med turkosa Anna-möbler, eftersom det ger mig en konstig känsla varje gång jag tittar på de gula Anna-möbler.

Annars passar golvmöbeln som har använts till rummet väldigt snyggt och det var ett bra val till battle ball loungen.

till nästa våningen i loungen Däremot kan det nog kännas lite knepigt att gå omkring på andra och tredje våningen. Eftersom våningen står på modulplattor som är upphöjt till en nivå som ska motsvara en andra våning. Tredje våningen lär bli ostört, då man inte kan ta sig upp dit pga att de röda modulplattorna är för högt för en habbor att gå upp, utan måste klättra sig upp för att sätta sig på soffan där uppe. Så för den oerfarne habbo lär det bli lite knepigt att gå omkring i rummet, medan den erfarne kan ta sig runt ganska smidigt när man har lyckats hitta rutan som stolen står på.

Om man skulle bli törstig efter så mycket spel av Battle Ball så kan man ta och beställa en drink hos bartendern på norra sidan av rummet. Detta område har hon också lyckats få med, däremot finns det ingen som kan servera utan här är det självbetjäning tills någon habbor vill jobba som bartender och servera törstiga habbosar en kopp iskaffe, choklad eller vad det nu är för dryck.

När man har pratat eller druckit tillräckligt att man är redo för en omgång av Battle Ball (numera Banzai) så är det bara att stiga in i dörren, utan knackning. En dörr som leder raka vägen in till habbons Banzai bana.

Som ett extra ting i loungen så kan den som vill, ta ett dopp nere i djupa vattnet som finns till öster i rummet. Däremot kan ni inte räkna med att kunna ta er upp utan måste ut från rummet och in igen.

vattnet bredvid loungen Positivt om rummet
(+) En känsla av renässans av Battle Ball Lounge
(+) En tillbakablick på loungen utan bild
Butiksplantorna som passar så bra in i rummet
(+) Golvmöblerna, vars möbel jag inte kommer på just nu, passar verkligen till en lounge som denna.
(+) Smaskig dryck för törstiga och hungriga habbosar

Negativt om rummet
(-) De gula och turkosa Anna-möbler som inte riktigt hör ihop. Kanske använda en annan färg av Anna-möbler med de turkosa möbler.
(-) Knepigt för den oerfarne att ta sig runt på andra våningen.
(-) Svårt att ta sig upp till tredje våningen om man inte är bra på klättring.

Sammanfattningvis så är det här rummet väluppbyggt efter originala Battle Ball Lounge som fanns på habbo hotell tills Battle Ball Rebound plockades ner till habbokällaren. Om ni har ett habbokonto hos nederländska hotellet så kanske vi möts i detta rum, för denna lounge är redan ett av mina favorit rum.

Renen i battle ball lounge

Skrevs av -Star-Girl- lördag, 6 juni 2015

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-