Recension av Habbo Escape - Niveau 1

Rum: Habbo Escape - Niveau 1
Ägare: .:Pyrrhus:.
Betyg: 9/10

Klicka här för bild på rummet »

Holy macaroni! Jag var bara på en promenad bland spelavdelningen på franska habbo hotellet för att hitta något roligt spel som jag kan vara med i och kämpa om priset i tävlingsspelet. Efter att har lämnat ett rum med kylskåpsrundan och in i ett nytt spelrum blev jag häpen av rummets resultat. Jag kände mig som om jag var i en Toy Story värld. Helt otroligt!

När man kommer in i rummet ser man en (byrå)låda som står öppen på glänt. Det är någon som har glömt att stänga lådan efter sig.

desktop box open

Om man flyttar rummet en bit (fortfarande inzoomat) kommer man att se ett skrivbord i ett format som får er att undra om ni inte har hamnat i Jättarnas värld (kommer ni ihåg historien om Gullivers värld?) eller i en Toy Story värld.

Framför skrivbordet hittar man en matta för personen som bor i rummet med sina miniatyr habbosar som strosar omkring i rummet utan personens vetskap.
bokhylla på väggenOm man behöver gömma sig en kort stund är den bästa platsen under skrivbordet. Men ska man hålla sig gömd en längre stund är det bäst att hoppa i byrålådan och gömma sig bland grejerna där inne.

Lite längre upp på väggarna i rummet hittar man hyllor med personens personliga grejer som denne har valt att visa upp för sig själv, sin familj, bekanta och vänner som kommer förbi.

Längst till vänster hittar ni en dörr som också är större än vanligt. Denne ser man direkt att det är en dörr. Allra längst ner på dörren hittar man en dörrteleporter som må föreställa en liten lucka för "leksakerna" ska kunna ta sig utanför rummet utan att bygga en bokpyramid till dörrknoppen för att öppna dörren.

Positivt om rummet
(+) Känslan att infinna sig i en Toy Story värld. Allting är stort och så är man så liten att man måste klättra uppför lådor för att ta sig upp till skrivbordet.
(+) Byrålådan och dess ting i själva lådan
(+) Dörren med en teleporter som ska föreställa luckan till leksakerna att ta sig ut från rummet.
(+) Hyllorna på väggen med saker på.
(+) Skrivbordet.
(+) Framför allt känslan om Toy Story värld ... vilket jag nämnde för en stund sen, hihi.

Negativt om rummet
(-) Det enda negativa är materialet som rummet är uppbyggt av, dvs. av blockmöbler. Det är fantastiskt att bygga ett rum som ger en känsla av Toy Story världen, men det ger ännu mer "wow"-känsla om några områden är uppbyggt av andra möbler exempelvis robust möbler.

habbo i en skärm i Toy Story världen på habbo hotell

Trots att det här är ett spelrum är rummet uppbyggt på ett sätt som får en att uppleva filmen Toy Story på nytt. Det känns som att man är med i filmen. Fantastiskt bra rum trots uppbyggnaden av blockmöbler.

Skrevs av -Star-Girl- måndag, 24 augusti 2015

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-