Recension av Botanist garden shop

Rum: Botanist garden shop
Ägare: Chewingum,
Betyg: 10/10

Klicka här för bild på rummet »

I sökandet av ett rum att besöka hamnade jag i en blomsterbutik. När jag väl kom in var det verkligen en sådan butik som jag hade förväntat mig, men ännu mer.

I rummet finns det inte enbart blommor som används till försäljningen av blomster, utan också golv som ägaren har använt sig av laminatgolv (fr. lames de bois) på den ena sidan av rummet. Medan den andra sidan av rummet är det stengolv (fr. sol de château) eftersom entrén är på denna sidan så för att få fram en stilig entré har man använt sig av just stengolv som mynnar ut till ett vackert arbete av laminatgolv.

försäljaren vid disken smälter in i butiksmiljön

Pelarna i blombutiken är byggt av flertals olika möbler som får hela rummet att se ut som det skall göra i en butik vars syfte är att sälja olika blommor till habbosar som önskar sig en fin blomma. Med trä och sten lyfter det upp känslan om att det är ett professionell blomsterbutik som har vad en trädgårdsmästare, -arbetare eller -entusiast behöver till sitt trädgårdsarbete eller bara en blomma till en dejt.

En sak som är lite läskigt är blomförsäljaren, eller floristen, i blomsterbutiken. Denne är klädd på det sättet att han smälter in i butiksmiljön. När betjänten väl säger något undrar man var denne betjänt är någonstans och så fort man upptäcker platsen får man nog ett gott skratt.

fina blommorPositivt om rummet
(+) Butiksmiljön som ser ut som en blomsterbutik skall se ut
(+) Sten och trä som matchar bra ihop i butiken
(+) Betjänten som smälter in i blommornas och butikens miljö

Negativt om rummet
Det är så vackert att jag hittar inget som är negativt.

Om ni behöver en blomma till en dejt, födelsedagspresent eller något annat syfte så är det här butiken som ni måste besöka.

Skrevs av -Star-Girl- måndag, 26 december 2016

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-